Media

Πάνος Νάτσης: Φίλοι και συνάδελφοι τον «αποχαιρέτησαν» με δάκρυα στα μάτια

Gossip-tv Team

Κηδεία Πάνου Νάτση: Με δάκρυα στα μάτια με τον πόνο ανείπωτο φίλοι και συνάδελφοι «αποχαιρέτησαν» τον 31χρονο ηθοποιό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (2-02) στο νεκροταφείο Σχιστού είπαν το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό, ο οποίος βρήκε φρικτό θάνατο όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος.

Ανάμεσα στον κόσμο που «συνόδεψε» τον Πάνο Νάτση στην τελευταία του κατοικία, ο Σταύρος Σβήγκος, η Ντόρα Μακρυγιάννη, ο Στέφανος Μουαγκιέ, ο Γιάννης Κουκουράκης, η Φωτεινή Αθερίδη, ο Θανάσης Αλευράς, η Δανάη Λουκάκη, η Μαρία Πετεβή, η Δανάη Λουκάκη, η Νεφέλη Κουλούρη, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Μιχάλης Σαράντης, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Κίμων Κουρής, η Λουκία Πιτσιόλα και αρκετοί ακόμα.

«Δε νομίζω ότι χωράνε λόγια για να εκφράσω τη θλίψη μου γιατί ήταν ένα πλάσμα υπερταλαντούχο, εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός φίλος και ένα πλάσμα που είχε πολλή αγάπη για τους ανθρώπους» είπε ο Τάκης Ζαχαράτος ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας εμφανώς συγκινημένος ανέφερε:

«Ο Πάνος ήταν μια ελπίδα για το θέατρο με μια λαμπρή καριέρα που τώρα ξεκίναγε, ένα παιδί μάλαμα». «Ήρθαμε να αποχαιρετήσουμε τον φίλο μας. Πολύ απρόσμενα μας την έκανε. Μας την έκανε ο Πάνος μας. Ήταν χαρούμενος, αισιόδοξος, ήταν η χαρά της ζωής πραγματικά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Σοφία Μανωλάκου.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το κεντρικό δελτίου είδησεων του Alpha.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved