Media

Πάνος Νάτσης: Βραδιά μνήμης στο θέατρο Ήβη- Πότε κάνει ξανά πρεμιέρα η παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Gossip-tv Team

Την Τέταρτη 9 Φεβρουάριου θα γίνει μια βραδιά μνήμης στο θέατρο «Ήβη» για τον ηθοποιό, Πάνο Νάτση που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

O Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου, σε ηλικία 31χρονών.

20 λεπτά μετά τις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου και κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος καταγραφεί το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο Πάνος Νάτσης να διασχίζει τον δρόμο.

Η τραγική είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση βύθισε σε θλίψη, όχι μόνο τους οικείους του, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και άτομα που είχαν συνεργαστεί και είχαν περάσει μαζί του όμορφες στιγμές, κατά τη διάρκεια της δουλειάς, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια στην ζωή.

Χθες, 2 Φεβρουαρίου είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο ηθοποιό.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, ενώ επικήδειο λόγο εκφώνησε και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» όπου πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης θα κάνει ξανά πρεμιέρα την επόμενη Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου και θα τον αντικαταστήσει ο κολλητός του φίλος Ευθύμης Γεωργόπουλος.

Ο άτυχος ηθοποιός λόγω του φόβου του για τον κορονοϊό, είχε πει στον κολλητό του φίλο να μάθει τον ρόλο του, για την περίπτωση που εάν νοσούσε να τον αντικαθιστούσε στην παράσταση.

Όλοι οι συντελεστές της παράστασης θεώρησαν χρέος τους να πείσουν τον ηθοποιό να συμμετάσχει στο έργο, καθώς μόνον εκείνον ήθελε ο Πάνος Νάτσης να τον αντικαταστήσει.

Ενώ μία μέρα πριν την πρεμιέρα θα γίνει εκδήλωση μνήμης στον Πάνο Νάτση στο θέατρο Ήβη.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved