Media

Τραγική σύμπτωση-Τι συνδέει την οικογένεια της Τοπαλούδη και του 19χρονου Άλκη από τη Θεσσαλονίκη;

Gossip-tv Team

Είναι δυο από τις περιπτώσεις εγκλημάτων, που έχουν συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία και έχουν δημιουργήσει ένα υπόβαθρο για την αντιμετώπιση της βίας σήμερα. 

Η οικογένεια Τοπαλούδη συγκλονίστηκε πριν από λίγα χρόνια μετά την αποκάλυψη του βίαιου θανάτου της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε με τον πιο ειδεχθή τρόπο. Οι γονείς της, μέχρι και σήμερα, ακόμα και αν νιώθουν μια δικαίωση, μετά την σύλληψη και την φυλάκιση των δραστών για το έγκλημα της κόρης τους, αποτελούν τραγικές φιγουρες και δεν είναι λίγες οι φορές, που έχουν μιλήσει ανοιχτά για την εγκληματικότητα στην σημερινή κοινωνία και το πόσο ριζικά καθίσταται αναγκαίο να άλλαξει συλλήβδην αυτή η κατάσταση.

Πριν από λίγα 24ωρα, συνέβη ακόμα ένα μεγάλο και βίαιο έγκλημα, το οποίο συγκλόνισε την κοινή γνώμη και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, μιας και ανοίγει ένα μεγάλο κουβάρι, που εμπλέκει την νέα γενιά, αλλά και το κομμάτι της υπέρεμετρης βίας, που, όπως είδαμε, πρωταγωνιστεί. Ο 19χρονος Άλκης έχασε την ζωή του με έναν τρόπο φρικιάστικό, καθώς οι δράστες τον μαχαίρωσαν, κόβοντάς του το νήμα της ζωής, ρωτώντας τον απλά τι ομάδα είναι.

Οι δυο αυτές υποθέσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικές και το πανελλήνιο έχει διχαστεί για το τι πραγματικά εν τέλει πρέπει να γίνει, για να μπορέσει να ελεγχθεί όλη αυτή η κατάσταση και να οδηγήσει στην εξωμάλυνση των βίαιων φαινομένων. Με ανάρτησή της, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ευχήθηκε συλληπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου Άλκη, που χάθηκε άδικα, για τα "θέλω" κάποιων άλλων.

Κοινός παρονομαστής στις δυο οικογένειες φαίνεται να είναι, πέρα από το γεγονός του τραγικού θανάτου των παιδιών τους, ήταν ότι παλαιότερα δουλεύανε μαζί.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved