Media

Χωρίς τη Σίσσυ Χρηστίδου η εκπομπή! Τα συγκινητικά λόγια του Σταματόπουλου και η παρουσία της Ζαρίφη

Gossip-tv Team

Χωρίς τη Σίσσυ Χρηστίδου προβλήθηκε σήμερα κανονικά η εκπομπή που παρουσιάζει, το Χαμογέλα και πάλι, μετά τον θάνατο της μητέρας της. 

Όλοι οι συνεργάτες της ήταν στις θέσεις τους και ο στενός συνεργάτης και κουμπάρος της Παύλος Σταματόπουλος πήρε τα ηνία για να παρουσιάσει σήμερα την εκπομπή.

Όπως είπε παίρνοντας πρώτος τον λόγο: «Σήμερα είναι μία αρκετά δύσκολη μέρα για την εκπομπή. Όσοι παρακολουθείτε τα social media της Σίσσυς θα έχετε μάθει ήδη ότι έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και δεν μπορεί να είναι στη θέση της. Θα την αφήσουμε να θρηνήσει και να επιστρέψει σύντομα στη θέση της.

Όμως σήμερα θα σας κρατήσουμε παρέα και θα σας ενημερώσουμε» είπε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος, έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Ζαρίφη η οποία αμέσως είπε το ναι για να βρεθεί στο πλατό του Χαμογέλα και πάλι ώστε να έρθει σε πέρας η σημερινή μέρα.

Φυσικά, με τον τρόπο τους όλοι οι συντελεστές της εκπομπής εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στο πένθος της Σίσσυς η οποία λόγω της μεγάλης απώλειας είναι βυθισμένη στο απόλυτο πένθος.

Δείτε το βίντεο με την έναρξη της εκπομπής:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved