Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο 17χρονος που συγκίνησε τους κριτές- Τον χειροκρότησαν όρθιοι!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο 17χρονος Ανδρέας έχει σαν όνειρο να κάνει καριέρα στο τραγούδι και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στη σκηνή, για να τα καταφέρει εξαιρετικά. 

Το αγαπημένο σόου ταλέντων έχει επιστρέψει για τα καλά στα βράδια μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εμφανίσεις, σε κάθε επεισόδιο, είναι όλο και πιο εντυπωσιακές.

Ο 17χρονος Ανδρέας, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη, είπε από την αρχή ότι το όνειρό του είναι να γίνει τραγουδιστής, μιας και είναι κάτι που το αγαπάει πάρα πολύ και θα έδινε τα πάντα, για να το καταφέρει. Ο υποψήφιος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το "Μακριά μου να φύγεις", ένα τραγούδι που μιλά απευθείας στη καρδιά.

Έτσι και έγινε στην περίπτωσή του, μιας και οι κριτές καθηλώθηκαν από την ερμηνεία του και του είπαν τα καλύτερα λόγια. Μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε χαρακτηριστικά ότι έχει ακόμα και αν είναι μόνο 17 χρονών, έχει μια πολύ καλοδουλεμένη φωνή, που μοιάζει σαν να είναι 40 ετών και έχει μια εμπειρία χρόνων πάνω στο τραγούδι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved