Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο 10χρονος Κρητικός εντυπωσίασε- Σβήγκος και Ράπτης πάτησαν το golden buzzer!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (5-1) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του 10χρονου Δημήτρη, ο οποίος αναβίωσε την κρητική παράδοση επί σκηνής. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο και έχει εντυπωσιάσει επί σειρά ετών τους τηλεθεατές, οι οποίοι το παρακολουθούν κάθε εβδομάδα.

Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του μικρού Δημήτρη, ο οποίος αποφάσισε να λάβει συμμετοχή σε ηλικία μόλις δέκα ετών. Ο ίδιος, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, παρουσίασε στους κριτές, στο κοινό άλλα και στους τηλεθεατές ένα ιδιαίτερο σόου από κρητικούς χορούς και εντυπωσίασε πολύ τους κριτές, οι οποίοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν να τον χειροκροτούν.

Όταν έφτασε η ώρα της κρίσης, εκεί ο μικρός άκουσε τα πιο θετικά σχόλια, μιας και του είπαν ότι είναι ένας μεγάλος λεβέντης και η ενέργειά του ήταν κάτι μοναδικό. Ο Τάκης Ζαχαράτος μάλιστα του είπε: "Πως γίνεται σε ένα τόσο μικρό παιδί, να χωράει μια τόσο μεγάλη λεβεντιά;"

Λίγο πριν από την στιγμή της ανακοίνωσης του αποτελέσματος που θα έκρινε το αν ο Δημήτρης θα πέρναγε στην επόμενη φάση ή όχι, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος πήγαν στους κριτές και πάτησαν το golden buzzer, με το οποίο ο Δημήτρης πέρασε απευθείας στους ημιτελικούς του Ελλάδα έχεις ταλέντο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved