Media

Survivor: Στα... μαχαίρια Αθηνά και Ρουβάς: «Δεν μπορώ να βαράω προσοχή σε κανέναν εδώ πέρα»

Gossip-tv Team

Survivor: Τεταμένη φαίνεται να είναι η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Αθηνά Ευμορφιάδη και τον Απόστολο Ρουβά οι οποίοι λίγο πριν τον αγώνα επάθλου, είχαν μία έντονη φραστική διαμάχη που τελικά μόνο τα νεύρα τέντωσε!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Απόστολος είπε on camera για τη συμπαίκτριά του: «Το τελευταίο διάστημα η Αθήνα φέρεται λίγο… θα το πω, άδικα, υπάρχουν διάφορα μικροπράγματα τα οποία κάνει τα οποία θεωρώ ότι ενοχλούν κι άλλα άτομα της ομάδας. Παρόλα αυτά κάποια τα έχουμε λίγο αναφέρει αλλά φαίνεται να μην αλλάζει συμπεριφορά. Αυτά μαζεύονται μαζεύονται και κάποιες στιγμές συμβαίνουν και κάποιες εκρήξεις».

Από την πλευρά της η Αθηνά είπε από την πλευρά της: «Δεν μπορώ να σηκώνομαι πρωί-πρωί και ν’ ακούω φωνές! Κι αν με φωνάζουνε μία, εγώ θα φωνάξω δέκα! Εγώ δεν μπορώ να βαράω προσοχή σε κανέναν εδώ πέρα! Η διαφωνία μας με τον Απόστολο δεν είναι κάτι τραγικό απλά δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τον τελευταίο καιρό το ύφος που μιλάει».

Η Αθηνά πρόσθεσε: «Ίσως να φταίει ότι υψώνει ανάστημα στα αγωνίσματα και μπορεί να έχει αρχηγικές τάσεις στην ομάδα δεν ξέρω τι συμβαίνει δεν γίνεται να ταιριάζουμε και με όλους οπότε δεν μπορώ και εγώ όμως να κάθομαι να ακούω φωνές πρωί-πρωί και εννοείται πως θα αντιδράσω».

Δείτε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσά τους στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved