Media

Μιχάλης Ρέππας: Όσα αποκάλυψε για τους Συμπέθερους και το νέο project που ετοιμάζει για το Mega!

Gossip-tv Team

Ο Μιχάλης Ρέππας και οι Θανάσης Παπαθανασίου φέτος έχουν χαρίσει στο Mega πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης με την κωμική σειρά Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα

Όταν ρωτήθηκε λοιπόν σήμερα για το μέλλον της σειράς στον τηλεοπτικό σταθμό στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, ο ταλαντούχους ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε πως ετοιμάζει ήδη καινούργια κωμική σειρά για την επόμενη χρονιά.

Αφού τόνισε πως δεν γνωρίζει ακόμη εάν θα ξαναγίνει μια μικρή σειρά επεισοδίων για τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» την επόμενη σεζόν για το Mega, αποκάλυψε πως ήδη ετοιμάζεται μια νέα κωμική σειρά που θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα του καναλιού από τη νέα σεζόν.

Και δεν έμεινε εκεί σε ό,τι αφορά τις αποκαλύψεις αλλά πρόσθεσε πως μία από τις πρωταγωνίστριες του νέου του πρότζεκτ θα είναι και η Κατερίνα Ζαρίφη που σήμερα, λόγω πένθους της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν η οικοδέσποινα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι.

Να θυμίσουμε ότι η Κατερίνα Ζαρίφη έπαιξε και στη σειρά Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα και κέρδισε τις εντυπώσεις. Δείτε τι αποκάλυψε ο Μιχάλης Ρέππας στο παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved