Media

Survivor: Το παραλήρημα του Λάμπρου: «Μας ζαλίζετε τα α@@@» – «Κάγκελο» οι παίκτες

Gossip-tv Team

Survivor: Η απώλεια της πρώτης ασυλίας της εβδομάδος από την πλευρά των «Διασήμων» φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.

Βρισηίδα και Σοϊλέδης αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις. Την ώρα που ο Άρης Σοϊλέδης συζητούσε με την παίκτρια των κόκκινων εκείνη του γύρισε την πλάτη και μιλούσε στην Αθηνά τσιρίζοντας. Ο Σοϊλέδης έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού χαρακτηρίζοντας την συμπαίκτρια του ως πεντάχρονο.

Εκείνη απάντησε «Με σέβεσαι εσύ; Είσαι άντρας εσύ που με χαρακτηρίζεις πεντάχρονο; Έχω μάθει όπως σέβομαι να με σέβονται» για να περάσει στην αντεπίθεση εκ νέου ο Άρης και να της πει ότι δεν του άρεσε ο τρόπος που αντέδρασε. «Σε έχω βρίσει ποτέ; Σου έχω μιλήσει ποτέ άσχημα;» Τότε η Βρισηίδα Ανδριώτου μη μπορώντας να ελέγξει τα νεύρα της του απάντησε «έλα ξεκουμπίσου από εδώ».

Η ένταση στην καλύβα των «Διασήμων» συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς και στην «μάχη» μπήκαν η Αθηνά, η Ναυσικά και η Μυριέλλα.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βλέπει όλο αυτό το σκηνικό και προβαίνει σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα.

«Σταματήστε όλοι να υστεριάζετε! Και εσείς και εσείς! Μα έχετε ζαλίσει τα @@@. Κάνετε σαν 20χρονα που δεν ξέρουν τι θέλουν. Εδώ προσπαθούμε να συμβιώσουμε δέκα άτομα και εσείς υστεριάζετε. Σταματήστε!»

Δείτε το παραλήρημα του Λάμπρου στο παραπάνω βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved