Media

Συγκινεί η Σίσσυ Καλλίνη: «Έχω φάει πολύ ξύλο όταν ήμουν μαθήτρια... Αυτή η δασκάλα ακόμα διδάσκει»

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Καλλίνη μίλησε με άκρως αποκαλυπτικό τόνο, παραδέχοντας πως όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία είχε δεχτεί bullying, αλλά και την χτυπούσαν στο σχολείο, χωρίς κανένας να κάνει τίποτα. 

Με αφορμή το τελευταίο περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, που αφορά την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, έχει τεθεί επί τάπητος το θέμα της βίας, που είναι κάτι που πρωταγωνιστεί σήμερα, μιας και παρατηρείται ακόμα και σε πολύ μικρές ηλικίες.

Στον αέρα της εκπομπής Love It , ξεκίνησε αναλυτικά αυτή η συζήτηση, με τους δημοσιογράφους να σχολιάζουν το τι τελικά μπορεί να γίνει, για να μπορέσει να εξωμαλυνθεί, τουλάχιστον έως κάποιον βαθμό, το κομμάτι της βίας, το οποίο, όπως βλέπουμε καθημερινά, διογκώνεται όλο και περισσότερο. Η Ιωάννα Μαλέσκου και η υπόλοιπη ομάδα της μίλησαν για το θέμα του σχολείου και το πόσο σημαντική είναι η συμβολή των ειδικών, οι οποίοι πρέπει σε μια άψογη συνεργασία με τους δασκάλους και τους καθηγητές, να βοηθούν τα παιδιά και τους εφήβους, για να μην χρησιμοποιούν την βία, ως τρόπο επίλυσης των διαφορών τους.

Σε αυτό το σημείο, η Σίσσυ Καλλίνη μίλησε και για την δική της εμπειρία, λέγοντας ότι όταν πήγαινε σχολείο είχε δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και στην δική της περίπτωση, δάσκαλοι και καθηγητές δεν έκαναν τίποτα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σαφέστατα χρειάζεται η παρουσία ψυχολόγου στα σχολεία. Αλλά χρειάζεται να επαναξιολογήσουμε και το προσωπικό και τους καθηγητές που είχαν προσληφθεί πριν 30 χρόνια. Είναι ικανοί στο τώρα; Εγώ έχω φάει ξύλο στο σχολείο, μου έχουν τραβήξει μαλλί και αυτή η γυναίκα συνεχίζει διδάσκει σε δημοτικό. Χρειάζεται επαναξιολόγηση, έχει αλλάξει ο καιρός. Θα πρέπει το σχολείο να λειτουργεί ως ψυχολόγος και να αποφορτίζει τους μαθητές και τα παιδιά»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved