Media

Φίλιππος Σοφιανός για #MeToo: «Ακούστηκαν φωνές και μετά ειπώθηκαν χυδαία πράγματα...»

Gossip-tv Team

Ο Φίλιππος Σοφιανός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις, κατά τις οποίες υπήρηξε άκρως αποκαλυπτικός για τις καταγγελίες, που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου, αλλά και την απώλεια, που τον σημάδεψε. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του, ο οποίος έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα βιογραφικό γεμάτο με ιδιαίτερες δουλειές και αξιοζήλευτες συνεργασίες.

Ο Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, "Πάμε Δανάη" και υπήρξε αρκετά αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή, τις συνεχόμενες καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές, που συνεχώς κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά και την απώλεια του πατέρα του, η οποία τον έχει στιγματίσει μέχρι και σήμερα και δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά για τις καταγγελίες, που αφορούν τον χώρο του θεάτρου: «Όλο και κάτι ξέρουμε και γνωρίζουμε. Δεν ξέρουμε το εύρος. Το μέγεθος ήταν σοκαρίστηκα. Κάποιος τσιλιμπουρδίζει, το ξέρουμε. Και τι έγινε; Αλλά όταν πράξεις ακουμπάνε τον ποινικό κώδικα τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Ένα πολύ μεγάλο «μπράβο» στους ανθρώπους που έσπασαν αυτή την «ομερτά».

Η διαδικασία της καταγγελίας είναι επίπονη, μερικές φορές φτάνει στα όρια του ευτελισμού και κινδυνεύεις εύλογα να στοχοποιηθείς. Ακούστηκαν φωνές και είναι χυδαία πράγματα το «τι ήθελε εκεί το κορίτσι εκείνο; Αρχίζει μια πονηροβλαχιά μυστήρια και σεξιστική που λερώνει την όλη ιστορία. Δεν βίωσα περιστατικό που να με φέρει σε άσχημη θέση»

Για την απώλεια του πατέρα του, που τον στιγμάτισε, είπε χαρακτηριστικά: «Ένα παιδί επτά χρόνων που χάνει τον πατερά του, χάνει τη μεγάλη αγκαλιά, το αντρικό πρότυπο μέσα στο σπίτι. Έχω ακόμα την εικόνα του και τη μυρωδιά του. Είναι λίγο δύσκολη διαδικασία. Το αν έγινα κάλος πατέρας, θα το πουν τα παιδιά μου. Έκανα τα πάντα για να γινώ καλός πατέρας».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved