Media

MasterChef: Ο παίκτης που έγινε ο ορισμός του fairplay- Τα λόγια του Κουτσόπουλου!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (8-2) παρακολουθήσαμε την ολοκλήρωση του bootcamp, με τους παίκτες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την πορεία τους μέχρι στιγμής.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο επί σειρά ετών, έχει αποκτήσει φανατικό κοινό, που το παρακολουθεί ανελλιπώς, χωρίς να χάνει επεισόδιο, μιας και θέλουν να παίρνουν και ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς τους πειραματισμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο (8-2) είδαμε και την τελευταία φάση του bootcamp να ολοκληρώνεται, με τους παίκτες να έχουν δώσει μέχρι στιγμής το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να προχωρήσουν στον διαγωνισμό. Οι παίκτες είπαν ξεκάθαρα ότι το επίπεδο των παικτών έχει ανέβει μοναδικά, μιας και οι ίδιοι δεν περίμεναν να δουν τέτοιες προσπάθειες.

Μια πολύ δυνατή μαγειρική μονομαχία ήταν εκείνη του Τζόναθαν και του Γιώργου, οι οποίοι προσπάθησαν να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με βασικό υλικό το φουντούκι. Πριν ξεκινήσει η δοκιμή των πιάτων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στάθηκε σε ένα σημείο, που του έκανε πολύ καλή εντύπωση και ήθελε να το πει. Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο battle ο Τζόναθαν επέλεξε το βασικό υλικό και ο Γιώργος ήταν εκείνος που μπήκε στην αποθήκη, για να επιλέξει τα υπόλοιπα υλικά.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκείνη τη στιγμή τόνισε ότι ο Γιώργος έκανε μια κίνηση, η οποία του άρεσε πολύ και ήθελε να το τονίσει. Πολύ πιο συγκεκριμένα, είπε: "Μόλις μπήκα στην αποθήκη, ρώτησα τον Γιώργο για το τι θα φτιάξει εκείνος σαν πιάτο, μου απάντησε, αλλά μου είπε ότι θα πάρει και άλλα υλικά, με σκοπό να βοηθήσει τον Τζόναθαν, για να φτιάξει και εκείνος ένα ωραίο πιάτο".

Ο Γιώργος εκείνη τη στιγμή είπε ότι του αρέσει να παίζει δίκαια και ότι αυτό είναι το μότο του. Τελικά δεν τα κατάφερε, μιας και στο σπίτι πέρασε ο Τζόναθαν, αλλά ο ίδιος δήλωσε χαρούμενος, μόνο και μόνο για όλη την εμπειρία που έζησε.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved