Showbiz

MasterChef: Διονύσης Σαρακίνης - Ανούς Χεριμιάν: Η συγκατοίκηση, ο χωρισμός και το ενδεχόμενο γάμου

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Διονύσης Σαρακίνης ο οποίος μάλιστα έφτασε στον τελικό μαζί με τη Μαργαρίτα Νικολαΐδου και η Ανούς Χεριμιάν όχι μόνο είναι μαζί αλλά ήδη συγκατοικούν. 

Το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από ένα χρόνο και όπως παραδέχτηκαν, η συγκατοίκησή τους είναι αρκετά δύσκολη καθώς δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έμειναν μαζί ενώ σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο γάμου, ο Διονύσης ξεκαθάρισε ότι ναι μεν θεωρεί ιδανική σύντροφο ζωής την Ανούς, όμως δεν θέλει να βάλει ταμπέλες.

Από την πλευρά της η Ανούς δεν δείχνει να σκέφτεται ακόμα το ενδεχόμενο γάμου καθώς έχει άλλες προτεραιότητες και θέλει να έχει ίδιους στόχους με τον σύντροφό της.

Σε ό,τι αφορά τώρα τις κρίσεις στη σχέση τους, και οι δύο παραδέχτηκαν ότι τσακώνονται συχνά, όμως ο χωρισμός τους δεν έχει κρατήσει παρά μόνο λίγα λεπτά, ποτέ παραπάνω από ένα 24ωρο.

Τέλος, και οι δύο, κάνοντας έναν απολογισμό για τη συμμετοχή τους στο MasterChef πέρυσι τόνισαν πως και οι δύο τους βγήκαν κερδισμένοι και ειδικά η Ανούς η οποία όπως είπε γνώρισε τον σύντροφό της και έμαθε πολλά για την κουζίνα που την ενδιαφέρει.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε το ερωτευμένο ζευγάρι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved