Media

The 2night show: Γιώργος Καράβας: «Είμαι ακόμη ερωτευμένος με τη γυναίκα μου»-Η τρυφερή εξομολόγηση

Gossip-tv Team

The 2night show: Το διεθνούς φήμης μοντέλο, με την εντυπωσιακή εμφάνιση, επιβεβαιώνει ότι έχει πολλούς λόγους για να νιώθει τυχερός στη ζωή του.

Καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης (9-02) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Γιώργος Καράβας, μίλησε μεταξύ άλλων για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει με τη γυναίκα του, Ραφαέλα.

Ο Γιώργος Καράβας μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνη ενώ εξομολογήθηκε πως είναι μετά από δέκα χρόνια είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της.

«Η Ραφαέλα είναι ένας πολύ σημαντικός άνθρωπος για μένα και θέλω να πιστεύω πως είμαι κι εγώ σημαντικός για εκείνη. Είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, αν της μπει κάτι στο μυαλό το κάνει και σε αυτό έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή. Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, την ποθώ ως γυναίκα. Περνάμε ωραία με τα παιδιά μας», ενώ αποκάλυψε το μυστικό που διατηρούν τον έρωτά τους.

Για τα παιδιά του, ανέφερε: «Θέλω όταν τα παιδιά μου, ζητήσουν κάτι να το δοκιμάσουν. Είμαι αυτής της φιλοσοφίας. Με βλέπουν στην τηλεόραση και μου κάνουν κριτική», είπε ενώ αποκάλυψε πως αντέδρασε ο γιος του όταν τον είδε στο GNTM να φιλά την Ισμήνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved