Media

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο φαγητού! Οι αλλαγές που φέρνει η Ταραμπάνκο

Gossip-tv Team

Survivor spoiler: Απόψε το βράδυ (12/2) Κόκκινοι και Μπλε υποδέχονται στους κόλπους τους τους νέους τους παίκτες, την Κάτια Ταραμπάνκο που πάει στους Διάσημους και τον Τάκη Καραγκούνια που μπαίνει στους Μαχητές. 

Τι γίνεται όμως με τις αλλαγές που φέρνουν αυτές οι αφίξεις στις σχέσεις μεταξύ των παικτών και των δύο ομάδων στο Survivor;

Η αλήθεια είναι ότι η άφιξη της Κάτια στην ομάδα θα φέρει τα πάνω κάτω όπως και του Τάκη καθώς πρόκειται για δύο πολύ δυνατούς παίκτες.

Μπορεί ο Τάκης Καραγκούνιας να μην έχει δώσει δείγματα όπως η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία λίγο πριν αποχωρήσει οικειοθελώς πέρυσι είχε αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατή στους στίβους των αγωνισμάτων, όμως πρόκειται για έναν πολύ δυνατό και αθλητικό τύπο ο οποίος είναι αποφασισμένος να δίνει στους αγώνες τον καλύτερό του εαυτό.

Πάντως, αν κρίνουμε από το spoiler που έχουμε για την αποψινή έκβαση του αγώνα επάθλου φαγητού, η Κάτια θα δείξει τα... δόντια της στους αντιπάλους της, τους Μαχητές καθώς οι Διάσημοι είναι εκείνοι που θα κερδίσουν και θα συνεχίσουν το σερί των νικών τους εδώ και περίπου 20 μέρες.

Οι Μπλε έχουν αντιμετωπίσει πολύ δύσκολες στιγμές τελευταία καθώς μπορεί να κέρδισαν την εβδομάδα που πέρασε και τους δύο αγώνες ασυλίας, όμως αυτοί οι αγώνες δεν τους χαρίζουν τροφή.

Έτσι, αν όντως ισχύει το αποψινό σπόιλερ, οι Μαχητές θα βρεθούν σε απελπισία ξανά καθώς βλέπουν τις δυνάμεις τους να τους εγκαταλείπουν.

Δείτε το αποψινό τρέιλερ παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved