Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηνάς μετά την οικειοθελή αποχώρηση: «Απελευθερώθηκα»
Media

Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηνάς μετά την οικειοθελή αποχώρηση: «Απελευθερώθηκα»

Survivor: Η Αθηνά Ευμορφιάδη βρίσκεται πλέον εκτός reality και περιμένει στον Άγιο Δομίνικο την πτήση της για να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα και στην αγκαλιά της 13χρονης κόρης της. 

Η πρωταθλήτρια του kick boxing μιλώντας για την εμπειρία της στην εκπομπή Love it, αναφέρθηκε στα συναισθήματά της τώρα που είναι εκτός παιχνιδιού:

«Νιώθω πάρα πολύ καλά. Σήμερα απελευθερώθηκα. Το Surivor είναι ένα χρυσό κλουβί, που δε ξέρεις αν θες να μείνεις ή να φύγεις. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί πως όσο πέρναγε ο καιρός θα ένιωθα ενοχικά. Δεν πίστευα πως το συναισθηματικό κομμάτι θα είναι αυτό που θα με κυριέψει».

Για τον οδυρμό της Ευρυδίκης την ώρα που αποχώρησε η Αθηνά από το παιχνίδι, κάνοντας δεκτή την πρόταση του Γιώργου Λιανού να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Λάμπρου Κωνσταντάρα, η 33χρονη πρωταθλήτρια kick boxing είπε:

«Η αντίδραση της Ευρυδίκης ήταν αληθινή. Δεν ήξερα τι να διαχειριστώ. Την Ευρυδίκη; Το ότι επιτέλους επιστρέφω σπίτι μου; Η Ευρυδίκη ήταν συγκλονιστική. Το κεφάλι μου εκείνη την ώρα κόντευε να σπάσει. Με παρακαλούσε να μείνω. Είχε γίνει μια συζήτηση και της είχα πει πως αν με κρατήσει ο κόσμος, θα βάλω τα δυνατά μου να ξεπεράσω το συναίσθημά μου. Η πρόταση του Γιώργου Λιανού μου έδωσε το πράσινο φως να πάω στο παιδί μου. Δεν είχα να σκεφτώ κάτι άλλο. Πίστευα πως ο κόσμος θα με στηρίξει. Είχα πει στην Ευρυδίκη ότι υπάρχει πιθανότητα να έχουμε διπλή αποχώρηση. Πίστευα πως θα φύγει η Μυριέλλα ή ο Λάμπρος».

Όσο για τις συχνές εντάσεις που είχε με τη Μυριέλλα και τη σχέση τους σήμερα, η Αθηνά είπε:

«Η Μυριέλλα δε με ενοχλούσε με ποιον μιλάει από τη Μπλε ομάδα. Η συγκεκριμένη κοπέλα με έκανε να βγω από τα ρούχα μου πάρα πολλές φορές. Της μίλησα σαν να ήμουν η μάνα της εκτός κάμερας. Δέχτηκε όσα της είπα. Εμείς στην αρχή καταλάβαμε πως έχει μπει στρατηγικά και ήθελε να τα πηγαίνει καλά με όλους. Τον τελευταίο καιρό είχε ηρεμήσει. Τώρα μας λέει πάλι πως τέλειωσε για αυτή ο Κατσαούνης. Στην ένωση δε ξέρω τι θα γίνει. Για τον John μας έλεγε ότι έχει άνθρωπο εκεί έξω που είναι η σχέση της».

Δείτε τι άλλο είπε στα παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved