Media

Η Φάρμα: Ο Κουτσαβάκης έδωσε την μαύρη πέτρα στην Αγγελική Ηλιάδη και... έγινε χαμός!

Gossip-tv Team

Η Φάρμα: Στο σημερινό επεισόδιο (12-2) οι εντάσεις ήταν εκείνες που πρωταγωνίστησαν, με τον ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών να είναι "στο κόκκινο"

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εντάσεις κατέχουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι.

Μετά την αποκάλυψη- βόμβα του Αστρινού και του Γρηγόρη για το γεγονός ότι ο Νεόφυτος παράτησε τον αγώνα με τον Κουτσαβάκη, επειδή είχε δωροδοκηθεί για να χάσει και να τον αφήσει αρχηγό, η κατάσταση έδειχνε να ξεφέυγει. Ο Κουτσαβάκης αποφάσισε να δώσει την μαύρη πέτρα στην Αγγελική Ηλιάδη, κάτι που η ίδια περίμενε και το είχε πει και μάλιστα.

Όλο αυτό το θέμα ξεκίνησε με τον τσακωμό που είχαν η Αγγελική και ο Κουτσαβάκης πριν από την συγκεκριμένη συζήτηση, μετά από τα λόγια του Κουτσαβάκη, ο οποίος και της είπε: "Αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω, θα σε γ@@@@ω". Η Αγγελική εκείνη την στιγμή του είπε ότι δεν έχει το δικαίωμα να της μιλάει έτσι και ότι δεν το δέχεται όλο αυτό και όταν εκείνος της ζήτησε συγγνώμη, εκείνη δεν ήθελε καν να του μιλήσει.

Μόλις ο Κουτσαβάκης έδωσε στην Αγγελική την μαύρη πέτρα, είπε ότι θέλει να εξηγήσει τον λόγο που το κάνει αυτό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Το έκανα γιατί θεωρω λαθος την κίνησή της να μην δεχτεί την συγγνώμη μου. Της ζήτησα αμέσως, γιατί μίλησα άσχημα και μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό." Η Αγγελική Ηλιάδη ξέσπασε εναντίον του και του είπε: "Περίμενα ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, μιας και πριν μιλήσω και πω αυτά που είπα, ήξερα ότι θα με ψηφίσει. Έχω α@@@@@ πολύ μεγαλύτερα από τα δικά σου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και με αυτόν τον χαρακτήρα δεν πρόκειται να πάς πουθενά. Παίρνω την πέτρα, την αγαπώ και σε ευχαριστώ και πάρα πολύ"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved