Media

Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία!

Gossip-tv Team

Survivor Spoiler: Οι εντάσεις και οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ στον Άγιο Δομίνικο και ο σημερινός στίβος μάχης θα είναι πιο απαιτητικός από ποτέ. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή της προβολής του και φυσικά δεν χάνουν επεισόδιο, μιας και οι ανατροπές είναι πρωταγωνιστικές.

Ποιος θα κερδίσει τον πρώτο αγώνα ασυλίας;

Στο σημερινό επεισόδιο (13-2) πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας, ο οποίος θα είναι και ιδιαίτερα απαιτητικός. Μάλιστα, οι ομάδα των Μαχητών δείχνει πλέον να είναι αρκετά αδύναμοι, μιας και έχουν συμπληρώσει πολλές σερί νίκες και είναι πλέον νηστικοί για περισσότερες από είκοσι μέρες. Αυτό σημαίνει ότι οι μπλέ θα είναι εκείνοι, οι οποίοι θα αγωνιστούν με όλο τους το είναι, με σκοπό να κερδίσουν την πρώτη ασυλία για την εβδομάδα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, με τους κόκκινους να κερδίζουν για άλλη μια φορά την ασυλία και να πανυγηρίζουν έξαλλα, κάτι που θα φέρει φυσικά και τις εντάσεις των Μαχητών.

Ποιός παίκτης μπαίνει στο παιχνίδι;

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε ότι μπήκαν στο παιχνίδι οι νέοι παίκτες: η Κάτια Ταραμπάνκο, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ταλάντσεβ μπήκαν στην ομάδα των Διασήμων, ενώ στους Μαχητές προστέθηκε ο Άγγελος Πουλής. Σήμερα (13-2) λίγο πριν από την έναρξη του πρώτου αγώνα ασυλίας, ο Σάκης Αρσενίου, αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, πρόκειται να μπει στο παιχνίδι, κάτι που θα φέρει και πολλές ανατροπές.

Δείτε το σχετικό video παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved