Media

Survivor: Οι Μαχητές «έχουν πάθει ανοσία» στις ήττες- Ο Μαρτίκας ανέλαβε την ευθύνη!

Gossip-tv Team

Survivor: Οι Μαχητές βρίσκονται σε μια πολύ δυσμενή θέση, μιας και έχουν σημειώσει πολλές σερί ήττες σε έπαθλα φαγητού, κάτι που δεν μπορούν με τίποτα να διαχειριστούν. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει μοναδικά, με τους ίδιους να το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Ήδη από την έναρξη του σημερινού επεισοδίου είδαμε ότι οι Μαχητές είχαν μια έντονη συζήτηση σχετικά με τις ήττες στα έπαθλα φαγητού, οι οποιές έχουν πλέον γίνει πάρα πολλές στην ομάδα τους.

Η Πελαγία, η Σοφιάννα και η Ασημίνα συζήτησαν μεταξύ τους για το θέμα που έχει δημιουργηθεί, σημειώνοντας πως η όλη κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί με τίποτα, μιας και δεν θα μπορούν να αγωνίζονται, καθώς η ενέργεια που θα έχουν για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο κάθε αγώνισμα, θα είναι κυριολεκτικά μηδαμινή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα, θέλησε να τοποθετηθεί και να πει στην ομάδα του ότι νιώθει υπέυθυνος για τις συνεχόμενες ήττες της ομάδας του, μιας και δεν είναι τόσο γρήγορος, όσο οι άλλοι παίκτες και δεν έχει τις ίδιες δυνατότητες. Μάλιστα, είπε πως αν χάσει η ομάδα του την ασυλία, εκείνος θα πρέπει να ψηφιστεί για αποχώρηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved