Media

Σκορδά για Ρουβά: «Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μία εξάρτηση;» (Video)

Gossip-tv Team

Η εκπομπή, Το πρωινό σχολίασε τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.


Η Φαίη Σκορδά είπε σε έντονο ύφος: «Μιλάμε για κάτι το οποίο συζητάμε τηλεοπτικά και στα social εδώ και αρκετούς μήνες. Μου κάνει εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μία εξάρτηση;»!


Και ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εδώ υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως. Δηλαδή αν ήθελε να βγει και τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη στοχευμένα. Ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα, μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ το έχω δει πολλές φορές. Δεν έχω καταλήξει τι πραγματικά έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να πει πέντε λόγια υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια;»!


Και υπογράμμισε ο Γιώργος: «διαφωνώ πλήρως με αυτό που έκανε ο Σάκης. Αν θες να πεις κάτι υπέρ του Λιγνάδη, πες το πέντε μήνες πριν. Τώρα όταν ξεκινάει η δίκη, πες μόνο ότι θα κρίνει η δικαιοσύνη. Από την άλλη στη δημοκρατία, ακόμα και αυτή η λάθος γνώμη του Ρουβά πρέπει να ακούγεται ή πρέπει να βγάλουμε κι εμείς ένα δίκανο. Δεν κρίνεται δημοκρατικά».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved