Media

MasterChef: Το ντύσιμο του Κοντιζά που έκανε τον Ιωαννίδη να «λιώσει» από τα γέλια!

Gossip-tv Team

MasterChef: Το σημερινό επεισόδιο (14-2) σήμανε και την επίσημη έναρξη της έκτης σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής. 

Είναι ο αγαπημένος μαγειρικός διαγωνισμός που, τα τελευταία χρόνια, μας κρατάει την καλύτερη συντροφιά, μιας και οι περισσότεροι τηλεθεατές το παρακολουθούν ανελλιπώς.

Σήμερα (14-2) ήταν και το πρώτο επεισόδιο του MasterChef, στο οποίο παρακολουθήσαμε τους παίκτες να δίνουν το εκατό τοις εκατό τους, για να κερδίσουν το τεστ δημιουργικότητας, μιας και ο νικητής της συγκεκριμένης δοκιμασίας θα είχε και πολλά πλεονεκτήματα στην επερχόμενη ομαδική δοκιμασία. Λίγο πριν από την δοκιμή των πιάτων, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης ήταν εκείνοι, που πέρασαν από τους πάγκους των διαγωνιζόμενων, για να παρακολουθήσουν τις παρασκευές, αλλά και τις συνολικές ιδέες τους.

Εκείνη την στιγμή, ο Πάνος Ιωαννίδης σχολίασε χιουμοριστικά το ντύσιμο του Σωτήρη Κοντιζα λέγοντας: "Δεν μπορώ να σε βλέπω καθόλου με αυτό το πουκάμισο. Έχει κι η μάνα μου ένα αλλά με βάτες. Αυτή είναι η διαφορά". Εκείνη τη στιγμή, μπήκαν και οι παίκτες στην συζήτηση, με τον Σωτήρη Κοντιζά να του απαντά:«Φίλε να σου πω κάτι. Δεν μπορώ με αυτήν τη ζήλια σας. Νίκο σου αρέσει αυτό που φορώ;»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved