Media

MasterChef: Κέρδισε το πρώτο Mystery Box- Ποιο ήταν το ισχυρό πλεονέκτημα του;

Gossip-tv Team

MasterChef: Μετά από την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, σειρά είχε το τεστ δημιουργικότητας, από το οποίο και θα κρίνονταν όχι μόνο οι πιο αδύναμες προσπάθειες, αλλά και η καλύτερη. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μιας και όλοι μας το παρακολουθούμε, με σκοπό να πάρουμε κάποιες καινούργιες ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς μας πειραματισμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο (14-2) παρακολουθήσαμε την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, με την Μαργαρίτα Νικολαϊδη να κάνει την εμφάνισή της στον διαγωνισμό, ως υπεύθυνη του περιεχομένου του κουτιού. Από αυτήν την δοκιμασία, οι κριτές επέλεξαν να δοκιμάσουν τρια πιάτα: εκείνο του Γιάννου, της Ελπίδας, αλλά και του Νικήτα. Αν και οι τρεις προσπάθειες ήταν εξαιρετικές, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κριτών, ο Γιάννος ήταν εκείνος που κέρδισε την συγκεκριμένη δοκιμασία, μιας και διαχειρίστηκε το στήθος πάπιας καλύτερα από όλους. Μάλιστα, η Ελπίδα είπε ότι δικαίως το κέρδισε, μιας και το πιάτο του πληρούσε εντελώς τις προδιαγραφές της δοκιμασίας.

Την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματός του από τους κριτές, ο Γιάννος περίμενε πως και πως να ακούσει ποιο θα ήταν το πολύ σημαντικό του πλεονέκτημα. Έτσι, οι τρεις κριτές ζήτησαν από όλους τους υπόλοιπους παίκτες να αποχωρήσουν από την κουζίνα, εκτός φυσικά του Γιάννου, τον οποίο και οδήγησαν στην αποθήκη τροφίμων.

Εκεί λοιπόν του ανακοίνωσαν ότι είχε την δυνατότητα να επιλέξει το βασικό υλικό για την δεύτερη δοκιμασία, η οποία και θα ήταν το πρώτο τεστ δημιουργικότητας του διαγωνισμού. Τα υλικά είχαν να κάνουν με τον τόνο και ήταν: φρεσκος τόνος, τονος σε ελαιόλαδο και τόνος σε παστράμι. Ο Γιάννος μπορούσε να μοιράσει στους παίκτες τα υλικά καθώς και επίσης να επιλέξει το αν ο ίδιος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ασφάλεια του εξώστη, η να διαγωνιστεί κανονικά στο τεστ δημιουργικότητας.

Υπενθυμίζεται ότι στο τεστ δημιουργικότητας, οι πιο αδύναμες προσπάθειες θα βρεθούν σε μια δοκιμασία αποχώρησης, ενώ ο νικητής θα κερδίσει ένα ισχυρό πλεονέκτημα, για την επερχόμενη μαγειρική δοκιμασία. Ο Γιάννος επέλεξε να μαγειρέψει, μιας και είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει κάτι να φοβάται και ότι είναι απόλυτα σε ετοιμότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τα πλεονεκτήματα του Γιάννου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved