Media

MasterChef: Η πρώτη μαγειρική μονομαχία με αντιγραφή πιάτου είναι γεγονός! (video)

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (15-2) παρακολουθήσαμε την πρώτη μαγειρική μονομαχία, η οποία έκρινε και τον παίκτη, που αποχαιρέτησε πρώτος τον διαγωνισμό

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να έχουν ήδη "κολλήσει" με τις ιδιαίτερες μαγειρικές δοκιμασίες.

Το MasterChef έχει αγαπηθεί όσο τίποτα, μιας και η έκτη σεζόν δείχνει να είναι ακόμα πιο ανατρεπτική από όλες τις προηγούμενες, με τους παίκτες να έχουν ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλα, κάτι που κάνει τις απαιτήσεις των κριτών να γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε εξ αρχής τα αποτελέσματα του τεστ δημιουργικότητας του προηγούμενου επεισοδίου, όπου η καλύτερη προσπάθεια ήταν εκείνη του Γρηγόρη.

Ο Γιώργος, ο Νίκος και ο Βασίλης ήταν εκείνοι που είχαν τα πιο αδύναμα πιάτα και φυσικά οι κριτές τους παρέπεμψαν σε μια ακόμα δοκιμασία, η οποία θα έκρινε και εκείνον τον παίκτη, που θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό. Πολύ πιο συγκεκριμένα, είδαμε ότι πρόκειται για μια μαγειρική μονομαχία μεταξύ τους, με αντιγραφή πιάτου. Οι τρεις παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν πιστά ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πιάτο με τίτλο: Ριγκατόνι με Πεσκανδρίτσα και ρέβα.

Ποιος κατάφερε να το κάνει καλύτερα;

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved