Media

Survivor:Η Ταραμπάνκο ξεσπά: Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή δεν θα με άφηνε να καταστρέψω το πρόγραμμα

Gossip-tv Team

Survivor: Τις δικές της περσινές στιγμές στο ριάλιτι επιβίωσης, θυμήθηκε μετά το σκηνικό στο συμβούλιο, η Κάτια Ταραμπάνκο και ξέσπασε.

Η παίκτρια είχε κατηγορηθεί πως είχε κλέψει προμήθειες και με αφορμή το επεισόδιο στην ομάδα των Μαχητών, θέλησε να βάλει στη θέση τους ορισμένα πράγματα.

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν σαν deja vu της προηγούμενης χρονιάς μου στο Survivor. Οι μισοί Μαχητές κατηγόρησαν τους άλλους μισούς ότι κλέβουν φαγητό. Ήταν σαν να βλέπω την δική μου την φουρνιά.

Άρχισε να με πιάνει ένα πολύ περίεργο, άσχημο συναίσθημα, καταπίεσης, πνιγμού, θυμού, απογοήτευσης και όλα αυτά μαζί. Επειδή υπήρχαν οι φημολογίες ότι θα μπω στο Survivor, υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι άθελά τους θεωρώ σχολιάζανε ότι μπαίνει η κλέφτρα στο Survivor. Προσέξτε, θα κλέψει το ρύζι, το λάδι. Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να κλείσω τον συγκεκριμένο κύκλο.

Δεν είχα καμία σχέση με κανένα λάδι, δεν βρέθηκε στην δικιά μου κατοχή, ούτε αφότου έφυγα, ούτε στον χώρο που έμενα μέσα στην καλύβα, δεν βρέθηκε κανένα λάδι. Το ρύζι το βρήκα, δεν ακούμπησα ποτέ, δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου, όσο και να μην τους συμπαθούσα, όσο και να μην μου άρεσαν.

Αν ήμουν κλέφτρα, η παραγωγή είναι πολύ έξυπνη και δεν θα με άφηνε να μπω στο πρόγραμμά τους για να το βεβηλώσω και να το καταστρέψω», είπε η ίδια εμφανώς ταραγμένη!

Δες το βίντεο

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved