Media

MasterChef: Εκτός εαυτού ο Γρηγόρης- Ξεκίνησε τα «γαλλικά»: «Ας μείνω μέσα και ας βγούνε αυτοί...»

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο, λίγο μετά την ψηφοφορία, ο Γρηγόρης έγινε έξαλλος, μιας και δεν θεώρησε ότι όλα όσα ακούστηκαν ήταν σωστά και ειδικά απέναντι στην αντίπαλη ομάδα. 

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν συνεχώς, μιας και οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των παικτών είναι πρωταγωνιστικές.

Στο σημερινό επεισόδιο (18-2) παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν την ψηφοφορία των παικτών, οι οποίοι έβγαλαν ως υποψήφιους τον Βασίλη και τον Χριστόφορο. Ο Γρηγόρης ήδη από την προηγούμενη ημέρα, είχε βγάλει τον εαυτό του υποψήφιο προς αποχώρηση, μιας και θεώρησε ότι ήταν απόλυτα υπέυθυνος για την ήττα της ομάδας του.

Λίγο μετά την ψηφοφορία, ο Γρηγόρης φάνηκε να είναι αρκετά ενοχλημένος, αφού όπως είπε στον Παναγιώτη και τον Νίκο, ότι δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε, καθώς όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, δεν έπρεπε να γίνουν γνωστά στην αντίπαλη ομάδα. Αυτό είχε να κάνει περισσότερο με τις αδυναμίες της ομάδας, οι οποίες ήταν πολλές. Ο Γρηγόρης ξεκίνησε τα γαλλικά και πραγματικά έδειχνε έξαλλος.

Όπως ο ίδιος είπε: «Ότι γινόταν, θα ήθελα να μείνει μέσα στην ομάδα μου και δεν έγινε. Πολλά πράγματα μπορεί να τα έχουν ακούσει οι αντίπαλοι και μπορεί να πατήσουν πάνω σε αυτά. Έρχομαι εδώ σε σώζω γιατί δεν θέλω να εκτεθεί κανένας κι εσύ έρχεσαι και μου λες μ@@@@. Ε στα α@@@ μου τι θες να κάνω τώρα; Να βγω και να πω ότι την έβαλα τη μ@@@@ μέσα; Δεν το κάνω. Ας παίξω σήμερα, ας μείνω μέσα κι ας βγούνε αυτοί μ@@@ γιατί όντως είναι. Αυτό μου έμαθε πολλά πράγματα.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved