Media

Survivor: Στον Άγιο Δομίνικο ο Τζον της Μυριέλλας - Πρόταση και στον πρώην της Κάτιας!

Gossip-tv Team

Survivor: Αν όντως ισχύουν όλα όσα αποκαλύφθηκαν σήμερα (20/2) στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, τότε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης θα δούμε να γίνονται... πράγματα και θάματα! 

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Mega, η παραγωγή του Survivor φαίνεται πως έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον του ελληνικού ριάλιτι επιβίωσης καθώς η πρώτη είδηση θέλει τον John Λυγνό, αγαπημένο της Μυριέλλας Κουρεντή να βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο για να μπει στο παιχνίδι.

Η δεύτερη είδηση θέλει τον Κωνσταντίνο Χωρινό, πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο, να έχει ήδη δεχτεί πολύ δελεαστική πρόταση να βρεθεί στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είχε επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Χωρινό, ο ίδιος σκέφτεται την όλη πρόταση αλλά έχει προβληματιστεί μήπως στη συνέχεια το στοιχείο του reality είναι πιο έντονο από ό,τι το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Πάντως, από άποψη φυσικής κατάστασης ο Χωρινός είναι σε πολύ καλή φάση και θα μπορούσε άριστα να ανταπεξέλθει σε κάθε δοκιμασία.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved