Media

Αποκαλυπτικός ο Κωνσταντάρας: «Ο Βαλάντης φέρθηκε απαίσια...»- Η παρέμβαση του Τριαντάφυλλου on air!

Gossip-tv Team

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το Survivor και τα όλα όσα συνέβαιναν στην παραλία των Διασήμων

Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος και προκάλεσε με τις δηλώσεις του κάποιες αντιδράσεις.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβαιναν στο Survivor και στην ομάδα των Διασήμων πολύ πιο συγκεκριμένα. Όπως έχουμε καταλάβει, πρόκειται για έναν χαρακτήρα, που δεν μασάει τα λόγια του, μιας και από τις πρώτες του δηλώσεις είχε μιλήσει ανοιχτά για όλες τις εντάσεις και για τα προβλήματα. Ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για την συμπεριφορά του Βαλάντη, αλλά αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος του έστειλε και κάποια γραπτά μηνύματα. Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε τηλέφωνο τον Τριαντάφυλλο και μίλησαν όλοι μαζί στον αέρα σχετικά με όλο το θέμα, που είχε δημιουργηθεί.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:"Εμένα δεν με ένοιαζε το πόσα χρήματα θα πάρω. Πήγα να το ζήσω και για αυτό προσπάθησα να ζω την κάθε στιγμή στο απόλυτο. Ήξερα ότι θα κοιμηθώ και στο σανίδι και στη βροχή, αλλά ήταν πολύ χειρότερο από αυτό που περίμενα εν τέλει. Δεν πείνασα γιατί από την δεύτερη ημέρα έβαλα στο μυαλό μου ότι δεν υπάρχει φαγητό, άρα δεν θα φάω...

Η Μυριέλλα ανησυχούσε για όλο αυτό το ειδύλλιο που βγαίνει προς τα έξω και εγώ της είπα ότι θα μιλήσω γιατί εκείνη δεν ήθελε. Ο Γιώργος πήγε στην Μυριέλλα και της είπε κάτι εντελώς άτιμο, οπότε και η Μυριέλλα δεν τον πρόδωσε επειδή ήρθε και μίλησε σε εμένα. Δεν μπορούσα να το κρατήσω κρυφό όλο αυτό. Εγώ θα προτιμούσα να μην ξεκινήσω τίποτα σαν ειδύλλιο εκεί μέσα. Αυτό το λέω, επειδή εκεί πηγαίνουμε για να αγωνιστούμε, να φάμε και να κερδίσουμε τις ασυλίες."

"Ο Βαλάντης το ξεκίνησε όλο αυτό. Έκανε κάτι πολύ απαίσιο στην Μυριέλλα και εγώ ήμουν ο μόνος που σηκώθηκα και την στήριξα. Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα. Είπε πολλά, που, λόγω σήμανσης, δεν προβλήθηκαν καν. Ουσιαστικά η όλη φρασεολογία ήταν ακατάλληλη. Όταν έγινε ο μεγάλος χαμός και ο τσακωμός, η Βρισηίδα είπε μετά από λίγο: "Δεν κατάλαβα, γιατί φωνάζετε". Ήταν τρελό όλο αυτό που συνέβαινε. Αν με πάρει τηλέφωνο ο Βαλάντης θα το σηκώσω. Δεν θέλω όμως να έχω κάποια επαφή μαζί του μετά από όλα αυτά που έγιναν στο παιχνίδι."

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε τηλέφωνο on air τον Τριαντάφυλλο, με σκοπό να τους τα βρει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, με τον Τριαντάφυλλο να απαντάει: "Εγώ δεν έχω κάτι με τον Λάμπρο, απλά μου έκαναν εντύπωση πολλά πράγματα που είπε, γιατί έχω συναναστραφεί μαζί του και ξέρω τι παιδί είναι... Ευχαρίστως θα έβγαινα και πάλι μαζί του, οπότε δεν υπάρχει κάτι να λύσουμε..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved