Survivor: Κωνσταντάρας για Τριαντάφυλλο:«Του είπα συγγνώμη, όμως δεν παίρνω πίσω τίποτα για εκείνον»
Media

Survivor: Κωνσταντάρας για Τριαντάφυλλο:«Του είπα συγγνώμη, όμως δεν παίρνω πίσω τίποτα για εκείνον»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά την αποχώρησή του από το survivor, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, Love it και δεν μίλησε μόνο για την εμπειρία του, αλλά και για την παρεξήγηση με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε χαρακτηριστικά στην Ιωάννα Μαλέσκου: «Κάποια στιγμή στην αρχή, δεν ξέρω αν το έχει δείξει, είπα ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ανθή, τον Τριαντάφυλλο και κάποιους άλλους γιατί εδώ είναι πολύ πιο δύσκολα. Όσο ήμουν στο αεροπλάνο, μίλησα με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος με ρώτησε γιατί τα έγραφα όλα αυτά για εκείνον και μου έστειλε τα σκρινσοτς. Μου τα είπε με γλυκό τόνο».

Και δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Επικοινώνησε μαζί μου ο Τριαντάφυλλος αρχικά με γραπτό μήνυμα. Του είπα ότι το φαν κλαμπ του επέλεξε να του στείλει όλα τα άσχημα που είχα γράψει, ενώ εγώ τον πρώτο μήνα τον είχα στηρίξει και του το υπενθυμίζω. Του είπα ότι δεν παίρνω τίποτα για εκείνον γιατί αυτά που με ενόχλησαν ήταν οι συμπεριφορές του. Αν σε στενοχώρησα συγγνώμη, όλα καλά, του είπα. Και μου είπε ότι θα τα πούμε στην Αθήνα για φαγητό. Τον Τριαντάφυλλο, αφού έγινε όλο αυτό, την επόμενη ημέρα έκανε ξανά το ίδιο. Δεν έκανα τίποτα. Αν μιλήσουμε, δεν θα έχω θέμα να τον συναντήσω»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Love It!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved