Τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου στον Κωνσταντάρα: «Με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα»
Showbiz

Τα «καρφιά» του Τριαντάφυλλου στον Κωνσταντάρα: «Με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα»

Ο Τριαντάφυλλος μέσα από τα social media πέταξε τα... βέλη του στον Λάμπρο Κωνσταντάρα δημοσιεύοντας ένα βίντεο όλο νόημα.

Στο χθεσινό (9/2) επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να μαζεύει τα ρούχα του και να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης μετά από απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση την αποχώρηση του, ο Τριαντάφυλλο θέλησε να τοποθετηθεί καθώς στο περσινό Survivor είχε δεχτεί σκληρή κριτική από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πέταξε τα «βέλη» του στον δημοσιογράφο μέσα από μία ανάρτηση.

«Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο Αλέξης Παππάς που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fun club του Ντάφυ», έγραψε ο τραγουδιστής.

Να σας θυμίσουμε πως πέρυσι ο Λάμπρος έκανε συχνές αναρτήσεις στα social media, για τον Τριαντάφυλλο σχολιάζοντας τον αρνητικά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved