Media

MasterChef: Το ιδιαίτερο Mystery Box... «των αισθήσεων»- Άφωνοι οι παίκτες!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, η οποία δυσαρέστησε και τους περισσότερους διαγωνιζόμενους, που δεν κατάφεραν να κάνουν τις σωστές επιλογές. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν ανελλιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις είναι κάθε φορά καταιγιστικές.

Ο φετινός κύκλος του MasterChef είναι και ο πιο ανατρεπτικός, σύμφωνα και με τα λεγόμενα των τριών κριτών και κάτι τέτοιο ήδη το έχουμε αντιληφθεί από τα πρώτα επεισόδια. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε ακόμα ένα Mystery Box και περιμένει τους παίκτες του διαγωνισμού, οι οποίοι και ήταν έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους, με σκοπό να καταφέρουν να κερδίσουν, ώστε να έχουν και περισσότερα πλεονεκτήματα στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας.

Το σημερινό Mystery Box ήταν εκείνο, που έκρυβε και ιδιαιτερότητες, μιας και οι παίκτες θα έπρεπε να διαλέξουν τα υλικά, για να παρασκευάσουν το πιάτο τους, μόνο και μόνο με την αίσθηση της αφής και της όσφρησης. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες έδεσαν τα μάτια τους με μια μαύρη μάσκα και προσπάθησαν να επιλέξουν τα υλικά εκείνα, με τα οποία θα μπορούσαν να δημιουργήσουν το πιο ευφάνταστο πιάτο.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που δεν κατάφεραν να επιλέξουν τα υλικά που πραγματικά ήθελαν, ενώ υπήρχαν και εκείνοι, που διάλεξαν πολύ σωστά και ξεκίνησαν την δοκιμασία με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved