Media

MasterChef: Ο παίκτης αποχώρησε και αποκάλεσε τους κριτές «σαύρες»- Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (18-2) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, με την αντιγραφή ενός πιάτου, που ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελλιπώς και δεν χάνουν στιγμή από τις μαγειρικές εξελίξεις.

Το σημερινό επεισόδιο περιελάμαβανε την πρώτη ψηφοφορία σε επίπεδο ομαδικής δοκιμασίας. Η κόκκινη ομάδα βρέθηκε στη δύσκολη θέση να ψηφίσει δυο παίκτες, για να μονομαχήσουν με τον Γρηγόρη, ο οποίος, ως αρχηγός της ομάδας, είχε ήδη δώσει τον εαυτό του, ως έναν από τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Η δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με τον Βασίλη, τον Γρηγόρη και τον Χριστόφορο να πρέπει να κάνουν μια πιστή αντιγραφή ενός γλυκού, το οποίο ήταν ουσιαστικά μια τούρτα με μους λευκής σοκολάτας, σάλτσα από κόκκινα φρούτα, φύλλα χρυσού και φύλλα λευκής σοκολάτας.

Λίγο μετά την δοκιμασία, είχε φτάσει η στιγμή της κριτικής. Αναλυτικά:

  • Το πιάτο του Βασίλη βαθμολογήθηκε με 28 βαθμούς
  • Το πιάτο του Γρηγόρη βαθμολογήθηκε με 27 βαθμούς
  • Το πιάτο του Χριστόφορου συγκέντρωσε 21 βαθμούς

Το αποτέλεσμα κρίθηκε και εκείνος που αποχώρησε, μιας και κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατάταξη ήταν εκείνη του Χριστόφορου, ο οποίος προσπάθησε πολύ για να τα καταφέρει, αλλά η εμφάνισή του δεν ήταν το ζητούμενο στο εκατό τοις εκατό. Τα φύλλα λευκής σοκολάτας, που είχε παρασκευάσει ήταν πιο λεπτά, με αποτέλεσμα να σπάσουν και να μην μπορεί να τα βάλει πάνω στο κεικ.

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση παρακάτω:

Οι υπόλοιποι παίκτες συγκινήθηκαν πολύ με την αποχώρησή του, μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους λείψει πολύ. Ο Χριστόφορος τους ευχαρίστησε όλους μιας και για εκείνον ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία, που δεν θα ξαναζήσει. Mάλιστα, ο Χριστόφορος, θέλοντας να πεί στους κριτές ότι έχουν ωράιες αύρες, τους αποκάλεσε σαύρες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved