Media

Σασμός: Το twitter ζητά σεναριακή ανατροπή! Αυτό το ζευγάρι θέλει μαζί

Gossip-tv Team

Σασμός: Μετά τη συγκλονιστική σκηνή της Μαρίνας στο σημείο οπού έπεσε νεκρός ο γιος της, την είδαμε να καταλαγιάζει στο πλευρό του αγαπημένου της, Αντώνη.

To ζευγάρι αυτό όμως που ουσιαστικά ποτέ δεν κατάφερε να είναι μαζί θα βιώσει έναν ακόμη χωρισμό.

Η απόφαση της Μαρίνας να φύγει από την Κρήτη μαζί με την Αργυρώ θα βυθίσει για μια ακόμη φορά τον αστυνόμο στη θλίψη αφού δεν θα την έχει κοντά του (μέχρι τουλάχιστον να επιστρέψει και πάλι στο νησί).

Οι χρήστες του twitter και φανατικοί της σειράς απαιτούν να γίνει σεναριακή ανατροπή. Θέλουν τον Αντώνη στο πλευρό της Μαρίνας ακόμη και στα Γιάννενα. Δες τα σχόλια για το ζευγάρι.

Σήμερα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Αργυρώ νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε ο Αστέρης και όσα χάθηκαν εξαιτίας του. Κάνει προσπάθειες να συνέλθει και έρχεται πιο κοντά με τον Άγγελο, την ώρα που το χάσμα του τελευταίου με τη Στέλλα παραμένει αγεφύρωτο.

O Αστέρης μαθαίνει για την απόπειρα αυτοκτονίας της Αργυρώς, και βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην απελπισία. Η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας το θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της. Το ξέσπασμα του Άγγελου στην Καλλιόπη, όμως, για τις αποφάσεις που όρισαν τη ζωή του, φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη και τον οδηγεί και πάλι πίσω στο σκοτάδι…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved