Media

MasterChef: Αυτός ο παίκτης κέρδισε το Mystery Box «στα τυφλά»- Το επικό τρολάρισμα στον Κουτσόπουλο

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (21-2) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, που έκρυβε δυσκολίες, με τον Μάριο να είναι εκείνος, που κατακτά την νίκη. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο έχει επιστρέψει πλέον για τα καλά στην καθημερινότητά μας, μιας και οι τηλεθεατές το έχουν λατρέψει.

Το Mystery Box έκρυβε ιδιαιτερότητες, μιας και οι παίκτες έπρεπε να επιλέξουν χωρίς να βλέπουν, τα υλικά, με τα οποία έπρεπε να μαγειρέψουν. Οι παίκτες έμειναν άφωνοι στο άκουσμα της συγκεκριμένης δοκιμασίας, αλλά δήλωσαν όλοι έτοιμοι στο να μαγειρέψουν και να κάνουν υπέροχα πιάτα.

Ο Μάριος ήταν εκείνος που κατάφερε να έχει την πιο ευφάνταστη προσπάθεια και κέρδισε και την δοκιμασία, βάζοντας τον εαυτό του σε αρκετά πλεονεκτική θέση για το τεστ δημιουργικότητας. Ο Μάριος είναι ένας παίκτης μάλιστα, στον οποίο πρωταγωνιστικό του στοιχείο είναι το χιούμορ, κάτι που το απέδειξε και σήμερα.

Από την ώρα που ο ίδιος έφτιαχνε το πιάτο του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήγε να τον ρωτήσει το τι θα φτιάξει και ο Μάριος εκεί του εκμυστηρεύτηκε ότι μόλις φύγει από το παιχνίδι, θέλει να κάνει ένα παιδί με την κοπέλα του. Στο σημείο αυτό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε αν είναι αγόρι το παιδί, τι όνομα θα του δώσει, με τον παίκτη να του λέει χιουμοριστικά ότι αν εκείνος γίνει νονός, θα το πει Λεωνίδα. Το "τρολάρισμα" συνεχίστηκε και κατά την κριτική του πιάτου του Μάριου, ο οποίος είπε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ότι το όνομά του δεν του αρέσει καθόλου και μόνο αν γίνει νονός στο παιδί του, θα το βγάλει έτσι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved