Media

Νένα Μεντή: «Κάποια στιγμή ζούσα από την πόκα και τα καρέ...Η Βλαχοπούλου μπροστά μου ήταν τσικό»

Gossip-tv Team

H Nένα Μεντή παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για το παρελθόν της, λέγοντας μάλιστα ότι το μεγάλο της πάθος ήταν τα χαρτιά. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού, το οποίο και την παρακολουθεί εδώ και πολλές δεκαετίες, μέσα από πληθώρα ρόλων, που έχει παίξει σε θέατρο τηλεόραση, αλλά και κινηματογράφο, αφού η πορεία της είναι συγκινητική και αξιοθαύμαστη.

Η Νένα Μεντή βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του Στούντιο 4 και εξομολογήθηκε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ πολλών, μίλησε για τον ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, τον οποίο και ενσάρκωσε πρόσφατα, μιας και ένα πολύ κοινό τους ήταν η αγάπη για τα χαρτιά και την τράπουλα. Η Νένα Μεντή αποκάλυψε πως στο παρελθόν πήγαινε συνέχεια στα καρέ και της άρεσε πολύ να παίζει πόκα, σε σημείο που χαρακτήρισε τον εαυτό της -χιουμοριστικά- "επαγγελματία χαρτοπαίκτη".

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Βαριόμουν να είμαι στο Πόρτο Χέλι, ήθελα να έρθω στην Αθήνα να παίξω πόκα. Στα σπίτια παίζαμε και κλείναμε και εικοσιτετράωρα ολόκληρα. Μου άρεσε πάρα πολύ η πόκα... Όποιος δεν ξέρει πόκα, δεν ξέρει τι θα πει χαρα. Ζούσα από την πόκα. Είχα βγάλει πάρα πολλά λεφτά και σπάνια έχανα. Μην φανταστείς να παίρνω μοντελάκια, αλλά ζούσα από αυτό. Τρώγαμε στην οικογένεια, έπαιρνα ζευγάρια παπούτσια και ότι ήθελα. Η Βλαχοπούλου μπροστά μου ήταν τσικό."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Επίσης, έκανε λόγο και για την γιαγιά της, η οποία την δεκαετία του 50' της είχε μάθει να παίζει ξερή και από εκεί αγάπησε και πάρα πολύ το χαρτί. Μάλιστα, η Νένα Μεντή παραδέχτηκε ότι ο πρώτος της σύζυγος ήταν χαρτοπαίκτης και εκείνη τον παρακολουθούσε κάθε φορά, που έπαιζε πόκα με τους φίλους του και από εκεί έμαθε πως παίζεται.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ο πρώτος μου άνδρας έπαιζε χαρτί. Οι γυναίκες δεν έπαιζαν τότε... Την δεκαετία του 50' η γιαγιά μου μου είχε μάθει να παίξω ξερή. Αλλά ήμουν πάρα πολύ καλή και έπαιζα επαγγελματικά. Όταν έπαιζε ο άνδρας μου με τους φίλους του, εγώ πήγαινα και παρακολουθούσα. Η πόκα δεν είναι δύσκολη να την μάθεις, είναι δύσκολη να την παίξεις. Δεν ήμουν της μπλόφας, αλλά έπαιζα έξυπνα... Πλέον δεν παίζω, γιατί έχει διαλυθεί το καρέ. Ήταν εκεί κάποια άτομα, τα οποία ήταν συνομώνυμα και πλέον κάποιοι δεν ζουν ή και έχουν μεγαλώσει πολύ, οπότε το έχουμε διαλύσει"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved