Νένα Μεντή: Η σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του συζύγου της: «Δεν υπάρχει αυτό το σοκ» (video)
Showbiz

Νένα Μεντή: Η σπάνια εξομολόγηση για τον θάνατο του συζύγου της: «Δεν υπάρχει αυτό το σοκ» (video)

Για πρώτη φορά η Νένα Μεντή μιλά για τον θάνατο του πρώτου της συζύγου.

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της όταν ο πρώτος της άντρας έφυγε από τη ζωή στα 34 του χρόνια.

«Έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης έφυγε στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχει περάσει τόσος καιρό και αναπολώ τη στιγμή, δεν το χωράει ο νους μου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία “Ο Θίασος”, εκείνος παίζει τον φασίστα και εγώ είπα ένα τραγούδι. Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε. Για δύο τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε»», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της. «Έχω μια κόρη, πολύ καλή. Ανοίξαμε μια μπουτίκ κουλτουριάρικη στο Πόρτο Χέλι. Τρεις μήνες το κράτησα το μαγαζί. Τον υπόλοιπο χρόνο έπαιζα χαρτιά, ήμουν χαρτόμουτρο. Έκανα παιδί, το οποίο ήθελα δεν ήθελα…

Μέχρι να μείνω έγκυος, δεν ήθελα παιδί, ήθελα να είμαι ελεύθερη. Λέω κάντο γιατί μπορεί να μετανιώσεις, αλλά αυτή ήταν η μεγάλη ευτυχία στη ζωή μου. Δεν συγκρίνεται με τίποτα. Αφού έκανα το παιδί, δεν μπορούσα πια να παίζω. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να κόψω τον τζόγο. Αν πω ότι δεν ξανακάνω κάτι, δεν το ξανακάνω. Έχω πολλή δύναμη, είναι θέμα αυτοπεποίθησης. Έχω μια σκληρότητα, αλλά είμαι και λιώμα συγχρόνως».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved