Media

Συγκλονίζει ο Φραγκάκης: «Καρφώθηκα με την μηχανή πάνω σε ένα αμάξι. Αν δεν φορούσα το κράνος...»

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Φραγκάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντυεξη, μιλώντας για τα πρώτα του  βήματα στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και για ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν. 

Είναι ένας από τους πιο λατρεμένους ηθοποιούς, μιας και το τηλεοπτικό κοινό τον έχει αγαπήσει πολύ, μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει κατά καιρούς.

Ο Αντώνης Φραγκάκης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Ελένη" και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ίδιος έκανε λόγο για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής και του μόντελινγκ, καθώς ο πατέρας του ήταν αρκετά αυστηρός και ουσιαστικά ήταν αντίθετος με όλο αυτό. Επιπρόσθετα, μίλησε και για ένα πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε παλαιότερα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σχετικά με την οδική ασφάλεια.

Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά: "Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην αρχή σαν μοντέλο, ο πατέρας μου με έλεγε αρσενική πόρνη. Ήταν αξιωματικός και αρκετά αυστηρός. Μπορούσε να εκτιμήσει ότι δεν καταλαβαίνει κάποια πράγματα, αλλά παρ’ όλο που δεν τα καταλαβαίνει μου κάνουν καλό εμένα. Έτσι, στην αρχή έφερνε αντίρρηση και μετά το αποδεχόταν βλέποντας τη δική μου διάθεση"

«Ο τραυματισμός που έχω από το τροχαίο είναι σοβαρός, αλλά ούτε γρατσουνιά δεν θα το θεωρούσα σε σχέση με το τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν δεν φορούσα ένα πολύ καλό κράνος και αν δεν υπήρχε και ο Θεός βοηθός. Βγήκε μια κυρία από STOP, κατέβαινα εγώ με τη μηχανή, καρφώθηκα πάνω στο αμάξι, έφυγα και… μου τα έχουν διηγηθεί όλα αυτά. Το κράνος είναι κράνος. Θεωρούμε ότι είναι δικαίωμά μου να οδηγώ. Όχι, είναι καθήκον σου να μάθεις να οδηγείς. Το να περάσεις ένα STOP λέγεται βλακεία»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved