Media

MasterChef: Η Τατιάνα αποχώρησε οικειοθελώς: «Μου λείπει το παιδί μου, δεν μπορώ μακριά του...»

Gossip-tv Team

MasterChef: Το σημερινό επεισόδιο (22-2) ξεκίνησε με μια δυσάρεστη έκπληξη για τους διαγωνιζόμενους, μιας και η Τατιάνα ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν πλέον, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Η φετινή σεζόν του MasterChef είναι ίσως η πιο ανατρεπτική και εκείνη, που αποτελείται και από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, κάτι που ήδη έχει φανεί, ακόμα και αν βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή. Μετά την προηγούμενη δοκιμασία του τεστ δημιουργικότας, ο Γιώργος, η Αναστασία, ο Στέφανος και η Τατιάνα, είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και οι τρεις κριτές τους όρισαν υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στο σημερινό επεισόδιο και λίγο πριν από την έναρξη της δοκιμασίας αντιγραφής πιάτου, η Τατιάνα ζήτησε τον λόγο από τους κριτές, μιας και είχε να τους ανακοινώσει μια απόφασή της, η οποία και άφησε άφωνους, τόσο κάποιους από τους παίκτες, όσο και τους κριτές. Πολύ πιο συγκεκριμένα, εκείνη τους είπε ότι έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό, μιας και δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί με τίποτα το γεγονός ότι της λείπει η οικογένειά της και ιδιαίτερα το παιδί της. Η Τατιάνα ανέφερε: "Το παιδί μου είναι αυτό που μου λείπει περισσότερο, το σκέφτηκα και δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Θέλω να πάω στην οικογένειά μου".

Όσο και να προσπάθησαν να την μεταπείσουν οι υπόλοιποι παίκτες, εκείνη είπε ότι το έχει αποφασίσει και, με δάκρυα στα μάτια, άφησε την ποδιά της και αποχώρησε από την κουζίνα του MasterChef.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved