Media

MasterChef: Η «στρατηγική» της Φανής: Δεν έσωσε κανέναν και οδηγήθηκαν σε μαγειρική μονομαχία!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (22-2) είδαμε την Φανή να αποκαλύπτει πως δεν θα χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας και έτσι και οι τρεις υποψήφιοι οδηγήθηκαν σε μονομαχία. 

Το ριάλιτι μαγειρικής έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να το παρακολουθούν συνεχώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο, μιας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Μετά από το τελευταίο τεστ δημιουργικότητας, η Τατιάνα, η Αναστασία, ο Στέφανος και ο Γιώργος ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι θα έπρεπε να οδηγηθούν σε δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, με σκοπό να καταφέρουν να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Η Τατιάνα, πριν από την δοκιμασία, ενημέρωσε τους παίκτες, αλλά και τους κριτές ότι θα αποχωρήσει οικειοθελώς, μιας και δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί την έλλειψη της οικογένειάς της.

Λίγο πριν από αυτό όμως, οι κριτές ρώτησαν την Φανή για το τι έχει αποφασίσει να κάνει με την κάρτα ασυλίας, που έχει στην κατοχή της. Εκείνη απάντησε ότι δεν έχει σκοπό να την χρησιμοποιήσει ακόμα και ότι θεωρεί δίκαιο να αγωνιστεί ο καθένας για τον εαυτό του, για να κερδίσει. Η Φανή είπε χαρακτηριστικά: "Το σημαντικότερο είναι να παραμείνει ο καθένας στον διαγωνισμό με τις δυνάμεις του. Είναι λίγο tricky όλο αυτό. Μπορεί κάποιος να προσβληθεί αν την χρησιμοποιήσω και να μου πει ότι δεν τον πιστεύω"

Έτσι, Αναστασία, Στέφανος και Γιώργος οδηγήθηκαν στην δοκιμασία αντιγραφής ενός πιάτου υψηλών προδιαγραφών.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved