Media

Χρήστος Σαντικάι: «Ήταν έξυπνο μάρκετινγκ που έφεραν έναν μικρό Αλβανό να ψέλνει» (Video)

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Σαντικάι ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night show και μεταξύ άλλων μίλησε για την παιδική του ηλικία, όταν τον γνωρίσαμε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter που ερμήνευε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ψαλμούς το Πάσχα.

Αρχικά τόνισε: «Όταν ξεκίνησα τα τραγούδια ήμουν 9 ετών. Ψυχικά δεν κουράστηκα. Για κάτι που αγαπάω δεν θα κουραστώ ποτέ».

Και στη συνέχεια είπε για εκείνη την περίοδο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είχα κάνει 3 CD για τα οποία δεν πληρώθηκα, δεν είχα τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτά τα CD είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ τώρα. Ήταν έξυπνο αυτό που σκέφτηκαν τότε. Να φέρουν έναν Αλβανό μικρό να ψέλνει, δεν υπάρχει σε marketing όλο αυτό που σκέφτηκαν, ήταν πολύ έξυπνο.».

Και πρόσθεσε: «Θα έλεγαν οι άλλοι, αυτός τώρα που ψέλνει είναι Αλβανός αλλά μπορεί και να είναι Μουσουλμάνος. Σε έβαζε σε σκέψεις. Το άκουσα και αυτό, όλα τα είχα ακούσει».

Και υπογράμμισε ο Χρήστος Σαντικάι: «Όσο μεγάλωνα ήθελα να βγάλω από πάνω μου αυτή την στάμπα του μικρού παιδιού. Νόμιζα ήταν κατάρα το μικρό παιδί που πάντα τραγουδά τα κάλαντα. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν μπορούσα να βγάλω αυτή την στάμπα και δεν χρειαζόταν. Με βοηθάει μέχρι και τώρα, ένας που δεν με ξέρει σήμερα να κάτσει να ακούσει ένα τραγούδι, ή κάτι που θα του πω, εφόσον με είχε ακούσει τότε».

Δείτε το βίντεο παραπάνω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved