Media

MasterChef: Το Mystery Box... αλά Ελληνικά ενθουσίασε τους παίκτες- Η επιστροφή και το χειροκρότημα!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (28-2) παρακολουθήσαμε το καθιερωμένο Mystery Box, με μια ανακοίνωση, αλλά και την επιστροφή ενός παίκτη, που προκάλεσε τον ενθουσιασμό των παικτών. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια, μιας και πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά μας, δίνοντάς μας και νέες ιδέες για τους επόμενους μαγειρικούς μας πειραματισμούς.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef (28-2) παρακολουθήσαμε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, όπου οι παίκτες έπρεπε να δώσουν το εκατό τοις εκατό τους, για να κερδίσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Λίγο πριν από την έναρξη της δοκιμασίας του Mystery Βοx, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες, μιας και ο Χριστόφορος, που ήταν και η τελευταία αποχώρηση πριν από την οικειοθελή της Τατιάνας, επέστρεψε στον δικαγωνισμό, με ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια από την στιγμή που έφυγε. Η επιστροφή του έφερε τον ενθουσιασμό των αντιπάλων του, αφού με τους περισσότερους είχε έρθει αρκετά κοντά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το Mystery Box είχε να κάνει με συγκεκριμένες γεύσεις αλλά και μια καλεσμένη έκπληξη, η οποία και είχε επιλέξει τα υλικά, που κρύβονταν κάτω από το κουτί. Πολύ πιο συγκεκριμένα, οι κριτές ενημέρωσαν όλους τους διαγωνιζόμενους ότι θα υπάρχουν κάθε εβδομάδα διάφορα αφιερώματα, τα οποία θα έχουν να κάνουν τόσο με το Mystery box, όσο και με το MasterClass. Σήμερα, η θεματική είχε να κάνει με την ελληνική κουζίνα, με τους σεφ να καλούν στην κουζίνα μια πολύ γνωστή σεφ από την Χαλκιδική, την Γιώτα Κουφαδάκη.

Οι σεφ υπενθύμισαν εκείνη την στιγμή στους παίκτες ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη και ότι θα μπορούν να αγωνιστούν για να την κατακτήσουν, αλλά και ότι τα πλεονεκτήματα για τον νικητή θα είναι πολύ χρήσιμα για το επόμενο τεστ δημιουργικότητας.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved