Media

MasterChef: Η στρατηγική των... γεμιστών- Ο Νικήτας κέρδισε το Mystery Box και «βγήκαν τα μαχαίρια»!

Gossip-tv Team

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (28-2), μετά την πρώτη δοκιμασία του Mystery Box, ακολούθησε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας.

Είναι το λατρεμένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και τα τελευταία χρόνια έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, οι οποίοι και το παρακολουθούν συνεχώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο και ταυτίζονται και με τους παίκτες.

Η δοκιμασία του σημερινού Mystery Box έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους παίκτες, με κυριότερη εκείνη της θεματικής, αφού οι τρεις σεφ ενημέρωσαν τους διαγωνιζόμενους ότι, από εδώ και πέρα, οι δοκιμασίες θα έχουν συγκεκριμένη θεματική. Το σημερινό θέμα ήταν η ελληνική κουζίνα, κάτι που είδαμε να πρωταγωνιστεί και στα υλικά που βρίσκονταν κάτω από τις καμπάνες των διαγωνιζόμενων.

Ο νικητής από το Mystery Box ήταν ο Νικήτας, ο οποίος και ήταν εκείνος, που θα μπορούσε να έχει και τα πλεονεκτήματα στο τεστ δημιουργικότητας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ήταν εκείνος που θα μπορούσε να επιλέξει αρχικά το αν θα μαγειρέψει και έπειτα να μοιράσει τα υλικά για τους υπόλοιπους παίκτες. Η δοκιμασία είχε ως θεματική τα γεμιστά, μιας και οι τρεις σεφ είχαν επιλέξει κάποια υλικά, τα οποία θα γεμίζονταν με υπόλοιπα.

Τα πρώτα υλικά ήταν οι μελιτζάνες, οι ντομάτες, τα κρεμμύδια, τα κανελόνια, τα κολοκύθια και οι πιπεριές Φλωρίνης, ενώ θα έπρεπε να γεμιστούν με λουκάνικα, πεσκανδρίτσα, μοσχαρίσια ουρά, χοιρινό κρέας, συκωτάκια και μύδια. Ο Νικήτας είχε το δικαίωμα να φτιάξει ζευγάρια υλικών, τα οποία και θα μοίραζε στους υπόλοιπους παίκτες. Ο ίδιος μπορούσε να δώσει το κάθε υλικό από τέσσερις φορές αλλά και το ποιοι θα είναι εκείνοι, που θα μαγείρευαν για 60 λεπτά και ποιοι για 40 λεπτά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved