Media

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για Νικολαΐδη - Παναγοπούλου: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω…»

Gossip-tv Team

Με αφορμή την απάντηση που έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης για τις  φωτογραφίες που έγινε τόσος ντόρος με την Κατερίνα Παναγοπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής, Happy Day!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο, Δημήτρη Δανίκα και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, o Ντέμης Νικολαΐδης, είπε σχετικά για τις φωτογραφίες:

«Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με την Κατερίνα Παναγοπούλου σε μια κοινή παρέα κάπου εδώ κοντά αυτό και τίποτα άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω από πολύ καλή πηγή, πολύ κοντινή του, ότι θεωρεί πως κάποιος του έστησε αυτή την ιστορία με την Παναγοπούλου. Ήταν σε μια παρέα 10-15 άτομα. Η μόνη στιγμή που ήρθε πιο κοντά με την Κατερίνα είναι η στιγμή που χαιρετήθηκαν και αποτυπώθηκαν στις φωτογραφίες. Οπότε θεωρεί πως κάποιος του την έστησε για να το παρουσιάσει έτσι. Ήταν τόσο ξεκάθαρο πως δε συμβαίνει τίποτα, γιατί η μόνη στιγμή που μίλησαν οι δυο τους ήταν αυτή της χειραψίας…»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved