Media

Δίκη Λιγνάδη: Έτσι σχολίασε ο Μικρούτσικος τη συνέντευξη της μητέρας βασικού μάρτυρα στο gossip-tv

Gossip-tv Team

Σήμερα 3/3 συνεχίζεται, μετά από δύο διακοπές η δίκη Λιγνάδη και χθες, το gossip-tv δημοσίευσε κατ' αποκλειστικότητα η συνέντευξη μητέρας βασικού μάρτυρα η οποία παρευρίσκεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. 

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή που παρουσιάζει Super Κατερίνα φιλοξένησαν σήμερα, ως πρώτο θέμα, μετά από τη ζωντανή σύνδεση που είχαν με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και τη δημοσιογράφο που κάλυπτε το ρεπορτάζ, τη συνέντευξη της μητέρας του νεαρού άνδρα ο οποίος είναι και ένας από τους βασικούς μάρτυρες της υπόθεσης ο οποίος και έχει κληθεί να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

Μετά την αποκάλυψη του αποκλειστικού ρεπορτάζ του gossip-tv, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τις δηλώσεις της μητέρας του βασικού μάρτυρα και όλα όσα εκείνη αποκάλυψε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Τι να πω ρε Κατερίνα. Από τον τρόπο μου με κοιτάς και σε κοιτάω, νομίζω περιττεύουν τα λόγια. Δηλαδή βλέπεις την ίδια την πρόταση της πράξης που είναι απεχθής απέναντι σε ανήλικους και πού είναι στηριγμένη;

Στην εξουσία αυτού του ανθρώπου. Γιατί για σκέψου να είσαι πιτσιρικάς, να είναι το όνειρό σου να γίνεις ηθοποιός και να μη βρίσκεις απλά έναν ηθοποιό που παίζει στην τηλεόραση, να έχεις μπροστά σου έναν άνθρωπο ο οποίος παρουσιάζεται ως θεατράνθρωπος, και να σε φωνάζει στην παράσταση... Και ξαφνικά στο σπίτι τους λέει 'πάμε μέσα όλοι μαζί'... Και τώρα πρέπει να δεις τις αντιστάσεις ενός παιδιού και τι νιώθει ένα παιδί. Δηλαδή σκέφτεται 'για να γίνω ηθοποιός θα πρέπει να περνάω από το κρεβάτι βιαίως του κάθε Λιγνάδη. Είναι ανεπίτρεπτο καθ' ολοκληρίαν.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το θέμα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved