Media

Δικηγόρος Γιώργου Κιμούλη: Θα προσβάλλουμε την απόφαση του ΣΕΗ στα δικαστήρια (Video)

Gossip-tv Team

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, o κύριος Καπερνάρος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», μετά την ανακοίνωση του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών σχετικά με την αγωγή του ηθοποιού.

Αρχικά τόνισε: «Δε στραφήκαμε εναντίον του ΣΕΗ αλλά εναντίον προσώπων του διοικητικού συμβουλίου» και υπογράμμισε ότι δεν τους έχει κοινοποιηθεί η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ.

Ενώ σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του ηθοποιό σημείωσε: «ο κ. Κιμούλης έχει κλητευτεί, έχει προσέλθει, έχει απολογηθεί, έχει προτείνει πάνω από 10 μάρτυρες. Έχει υποβάλει αιτήσεις ο κ. Κιμούλης να του δοθούν έγγραφα, τα οποία θα καλείτο να τα χρησιμοποιήσει… Ο κ. Κιμούλης υπήρξε επί σειρά ετών μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΗ. Επίσης όποιο ποσό επιδικαστεί, είτε θα πάει στο ΣΕΗ, είτε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Σας το λέω κατηγορηματικά… Αν μας κοινοποιήσουν την απόφαση του ΣΕΗ την οποία θεωρούμε άκυρη, θα την προσβάλλουμε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Θα πάρει τον δρόμο της, Πρωτοδικείο, Εφετείο, Άρειος Πάγος, Ευρωπαϊκά Δικαστήρια».
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved