Media

Total BlackOut: Η Ιλάειρα και ο Μαυρίκιος ήταν οι μεγάλοι νικητές- Τα καυτά φιλία και η εξομολόγηση!

Gossip-tv Team

Total BlackOut: Στην πρεμιέρα του διασκεδαστικού σόου, οι αντιδράσεις των διάσημων παικτών, κατά την διάρκεια των δοκιμασιών ήταν επικές, ενώ η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν δίστασαν να δείξουν τον έρωτά τους. 

Το αγαπημένο σόου αδρεναλίνης μόλις επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν όλες τις δοκιμασίες και να βάζουν ακόμα και τον εαυτό της στην θέση των παικτών.

Στο σημερινό επεισόδιο (5-3), που αποτέλεσε και την πρεμιέρα του φανταστικού σόου, είδαμε τέσσετα ζευγάρια διάσημων παικτών να δοκιμάζουν τις αντοχές τους, αλλά και τους φόβους τους στο απόλυτο σκοτάδι, μιας και αυτό που θα βοηθούσε μεταξύ τους θα ήταν μόνο η χημεία και η επικοινωνία. Τα ζευγάρια ήταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την συνεργάτιδά του, Κατερίνα Λένη, η Άννα Πρέλεβιτς, με την αδερφή της, Τέα και ο Θανάσης Πασσάς με την συνεργάτιδά του, Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Ενώ είδαμε πολλές επικές αντιδράσεις όλων των παικτών, είδαμε ότι η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν έκρυβαν στιγμή τον έρωτά τους, μιας και συνεχώς φιλιόντουσαν, για να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλον. Μάλιστα, μετά το πέρας της πρώτης δοκιμασίας, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα πολύ τρυφερό φιλί, μόλις τους ανακοίνωσε ο Αναστάσιος Ράμμος ότι βγήκαν πρώτοι.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Θανάσης Πασσάς και η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου ήταν τα δυο ζευγάρια, που είχαν απομείνει στην τελική φάση του διαγωνισμού, με τον Μαυρίκιο και την Ιλάειρα να κερδίζουν και να πανηγυρίζουν.

Ο Μαυρίκιος εκείνη την στιγμή είπε ότι είναι πολύ χαρούμενος για την νίκη, όσον αφορά το κομμάτι του φιλανθρωπικού σκοπού, αλλά και για τον έρωτά του με την Ιλάειρα Ζήση: "Χαίρομαι πολύ που ερωτεύτηκα και αρραβωνιάστηκα αυτήν την γυναίκα σε μόλις πέντε μήνες και αυτό το παιχνίδι μου έδωσε, κατά κάποιον τρόπο την ευκαιρία να δω και λίγο πως είναι τα δύσκολα. Στο απόλυτο σκοτάδι, όλα είναι διαφορετικά, αλλά από την αρχή ήξερα ότι με την Ιλάειρα στο πλευρό μου μπορώ να καταφέρω τα πάντα"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved