Media

Survivor: «Χείμαρρος» η Ταραμπάνκο για την Μυριέλλα: «Πρέπει κάποια στιγμή να φύγει, πεινάμε όλοι»

Gossip-tv Team

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο έχει βγει εκτός ορίων με την Μυριέλλα Κουρεντή και πιστεύει ξεκάθαρα ότι πρέπει να αποχωρήσει, για να δυναμώσει η ομάδα των Διασήμων. 

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, βλέπουμε ότι οι εντάσεις είναι εκείνες που πρωταγωνιστούν στο Άγιο Δομίνικο, με τους παίκτες, τόσο των Διασήμων, όσο και των Μαχητών να βγαίνουν πολλές φορές εκτός εαυτού.

Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) παρακολουθήσαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να μιλάει ανοιχτά για την αγωνιστικότητα και την δυναμική της ομάδας των Διασήμων, λέγοντας ότι πρέπει να αποχωρήσουν τα αδύναμα άτομα, έτσι ώστε να μπορούν να κερδίζουν περισσότερα παιχνίδια. Μάλιστα στάθηκε πολύ στο θέμα του φαγητού και των συγκεκριμένων επάθλων, λέγοντας πως η Μυριέλλα είναι ένας πολύ βασικός λόγος, που η ομάδα χάνει πολύτιμους πόντους.

Όπως η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα πεινάει και πρέπει να δυναμώσει, πρέπει να φύγουν οι αδύναμοι κρίκοι και πρέπει κάποιοι άνθρωποι μέσα στην ομάδα να κάνουν λίγο πίσω το εγωιστικό τους κομμάτι. Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην Μυριέλλα. Η κοπέλα έχει πέσει και αγωνιστικά πάρα πολύ και ψυχολογικά, όχι όμως κάθε βδομάδα εκεί… «Έχω ακόμα να δώσω και έχω ακόμα να δώσω»… Μιλάω εγώ βέβαια αλλά τουλάχιστον τρέχω, ψυχολογικά είμαι καλά και ανεβασμένη. Προσπαθώ. Για την Μυριέλλα θεωρώ πως η προσπάθεια της έχει λήξει εδώ και πάρα πολύ καιρό και πρέπει να σταματήσει να παρακαλάει να παραμείνει στο παιχνίδι γιατί ο κόσμος πεινάει μέσα στην ομάδα και πεινάει πάρα πολύ».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved