Media

Survivor: Οι Διάσημοι κέρδισαν την ασυλία- Απίστευτoς ο Σοϊλέδης στον τελικό στόχο- Τον «αποθέωσαν»!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο (6-3) παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, στον οποίο και νικητές ήταν οι Διάσημοι.

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και έχει κλέψει τα τελευταία χρόνια τις καρδιές χιλιάδων τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν και ταυτίζονται με τους παίκτες.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας ήταν αρκετά απαιτητικός και το κλειδί για την επιτυχία ήταν η απόλυτη συνεργασία μεταξύ των παικτών της κάθε ομάδας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, είδαμε ότι οι παίκτες και των δυο ομάδων λειτούργησαν όσο καλύτερα μπορούσαν, για να καταφέρουν να κερδίσουν. Το συγκεκριμένο αγώνισμα χωρίστηκε μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Οι γυναίκες των Μαχητών φάνηκαν να είναι πιο δυνατές, μιας και στην αναμέτρηση κέρδισαν με 7-0 έναντι των γυναικών των Διασήμων.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Οι άνδρες των Διασήμων φάνηκε να είχαν διαφορετική δυναμική, μιας και κατάφεραν να κερδίσουν τους Μαχητές με σκορ 7-4.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Αφού το σκορ ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες ήταν 1-1, ο Γιώργος Λιάνος τους ενημέρωσε ότι θα αγωνιζόντουσαν και πάλι, με ένα mini game, το οποίο θα κατέληγε στους 5 πόντους.

Διασημοι και Μαχητές ρίχτηκαν στη μάχη για το τελικό 5, με τις νίκες να κρίνονται κάθε φορά στην λεπτομέρεια. Μετά το 4-4, οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στο flag race, όπου για τους τελικούς στόχους επιλέχθηκαν η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Άρης Σοϊλέδης από την ομάδα των Διασήμων και Τζο Μαριδάκη και Ανδρέας Ματθαιακάκης για τους Μαχητές. Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει την ασυλία ήταν εκείνη των Διασήμων, με τους ίδιους να πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη τους, αποθεώνοντας τον Άρη Σοϊλέδη, για τις φανταστική του απόδοση στον τελικό στόχο

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved