Media

Survivor: Τραυματίστηκε ο Καραγκούνιας, αλλά συνέχισε και κέρδισε- Κατέρρευσε μετά τον αγώνα!

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά την διάρκεια του αγώνα ασυλίας τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς χτύπησε το πόδι του, με τον ίδιο να μην τα παρατάει και να συνεχίζει μέχρι τέλους. 

Είναι το ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και το παρακολουθούν ανελιπώς, χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο (6-3), κατά την διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, ο Τάκης Καραγκούνιας έπεσε από το ύψος που είχαν τα σκαλοπάτια και χτύπησε το πόδι του.

Στην αρχή, ο ίδιος δάκρυσε και είπε ότι πονάει, αλλά η ομάδα των Διασήμων τον εμψύχωσε, για να συνεχίσει, μιας και του είπαν ότι πιστεύουν σε εκείνον και ότι μπορεί να φέρει πόντο για την ομάδα. Όντως κάτι τέτοιο συνέβη, μιας και ο Τάκης Καραγκούνιας συνέχισε την προσπάθειά του και τελικά κατάφερε να φέρει και νίκη για την ομάδα τους.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης των Κόκκινων κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα, μιας και καλά καλά δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος από τους πόνους στο πόδι του.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved