Media

Υβόννη Μαλτέζου: «Με τον άνδρα μου ζούμε σε χωριστά σπίτια, αλλά υπάρχει το πνεύμα της οικογένειας»

Gossip-tv Team

Η Υβόννη Μαλτέζου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, όχι μόνο για την πορεία την στην υποκριτική, αλλά και για την προσωπική της ζωή. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει, μέσα από τους ρόλους που είχε ενσαρκώσει στο παρελθόν σε θέατρο και τηλεόραση.

Την Υβόννη Μαλτέζου την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά "Είσαι το Ταίρι μου", όπου υποδυόταν την πεθερά της Βίκυς Σταυροπούλου. Η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στούντιο 4" και εξομολογήθηκε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε και στον άνδρα της, με τον οποίο, αν και ουσιαστικά έχουν χωρίσει, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια: «Στην ζωή μου ήρθαν όλα ομαλά, και με τον άντρα μου τον Λάκη Παπαστάθη, με τον οποίο είμαστε σχεδόν σαράντα χρόνια μαζί. Η σχέση μας έχει μία ιδιομορφία όμως, δεν ζούμε μαζί, ζούμε σε ξεχωριστά σπίτια, αλλά υπάρχει το πνεύμα της οικογένειας.

Δεν συγκατοικούμε αλλά είμαστε και μαζί. Κάνουμε διακοπές μαζί, οικογενειακά τραπέζια, επειδή υπάρχει ένα παιδί το οποίο μας συνδέει, ζούμε και στην ίδια περιοχή, οπότε συνδεόμαστε με κάποιο τρόπο... Κάποια στιγμή χωρίσαμε και μετά δεν ξαναβρεθήκαμε αλλά δεν πήραμε ποτέ διαζύγιο. Δεν θέλαμε να χωρίσουμε, στο βάθος υπήρχε κάτι που μας ένωνε, που δεν θέλαμε να κοπεί αυτό. Είμαστε αγαπημένοι, ακόμα και σήμερα αν μια μέρα δεν τηλεφωνηθώ με τον Λάκη, με παίρνει και μου κάνει παράπονα, τι γίνεται ζεις; και με τον γιο μου, ο οποίος παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved