Media

Άγιος Παΐσιος: Η ανατριχιαστική σκηνή με το θάνατο της Χατζη-Χριστίνας λύγισε το twitter

Gossip-tv Team

Άγιος Παΐσιος: Ανατριχιαστική ήταν η σκηνή της με το θάνατο της Χατζη-Χριστίνας αλλά και την εγγονή της να προσπαθεί να την «ξυπνήσει». 

Τα πλάνα λύγισαν το twitter με τα σχόλια να είναι δεκάδες.

«Απιστευτος ο παραλληλισμος με την πεταλουδα...κι αυτο το γιαγια μου με τσακισε», «Σμαράγδα Σμυρναίου ως γιαγιά Χατζηχρίστινα, γιαγιά ενός αγίου, σύμβολο ταπεινώτητας και αγάπης. Μια από τις πολλές πεταλούδες που έφυγαν. Σας ευχαριστούμε!», «ΤΙ ΣΚΗΝΑΡΑ ρε φιλε», «Η ψυχή της γιαγιάς έγινε πεταλούδα και πέταξε. Υπέροχη Σμαράγδα Σμυρναίου», ήταν μερικά από τα σχόλια.

«Δεν θα ξεχάσω τον αποχαιρετισμό που έγινε στην τελευταία λήψη των σκηνών μου μαζί με τα παιδιά. Το τελευταίο γύρισμα και ο αποχαιρετισμός ήταν μοναδικά. Υπήρχε τρομερή συγκίνηση από όλους μας», είχε πει η ηθοποιός για τη σκηνή.

Δες τα σχόλια

Σήμερα
Μετά από πολλές περιπλανήσεις και δυσκολίες, η οικογένεια του Πρόδρομου Εζνεπίδη φτάνει στην Κόνιτσα της Ηπείρου.

Εκεί, βρίσκουν ανθρώπους που τους υποδέχονται με αγάπη και τους βοηθούν στο νέο ξεκίνημα της ζωής τους. Ο μικρός Αρσένιος ψελλίζει τις πρώτες προσευχές του και μεγαλώνει σε ένα πνευματικό περιβάλλον.
Με τον θάνατό της η γιαγιά ΧατζηΧριστίνα αφήνει μια πλούσια πνευματική κληρονομιά στα παιδιά και τα εγγόνια της.
Ταυτόχρονα, ένα καινούργιο μέλος προστίθεται στην οικογένεια.

Η γέννηση της Χριστίνας οδηγεί ξανά τον Ραφαήλ στη στέγη, για να μην ακούει τη μάνα που γεννά και τη μικρή Αμαλία να μαθαίνει για το μυστήριο της ζωής και του θανάτου. Ο Αρσένιος μεγαλώνει και συναντά ως παιδί προσφύγων τις πρώτες δυσκολίες με τους συνομήλικούς του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved